Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 96.826
- 109.670
- 4.878
Stoper oynuyorum harbiden sjsjsjjsjsYok mu şöyle Batman'lı bir karış sakalı olan yeni yeni kelleşmeye başlamış hırçın bir stoper?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Stoper oynuyorum harbiden sjsjsjjsjsYok mu şöyle Batman'lı bir karış sakalı olan yeni yeni kelleşmeye başlamış hırçın bir stoper?
teknik direktörleri bırakmıyordu en sonTrippier adı geçen sağbeklerden üç gömlek üstün bu arada
seve seve birakacakteknik direktörleri bırakmıyordu en son
Ulan gece geceStoper oynuyorum harbiden sjsjsjjsjs
Oynatmadiği herifi niye tutuyor anlam veremediğim bir durum yav bu sene adama 1 dk süre ya verdi ya vermedi oturuyor herif yedekteEddie Howe sal lan adamı
oynatıyor ya. geçen man utd maçı mıydı bi maçlarında izledim baya da iyi oynadı bu aradaOynatmadiği herifi niye tutuyor anlam veremediğim bir durum yav bu sene adama 1 dk süre ya verdi ya vermedi oturuyor herif yedekte
Herkes Lemina’nin performansi cok iyi diyor ama forumlarina gittigimde oyle gitmesine uzulen yok. Hatta adamin biri, bir senedir arka arkaya iki iyi mac oynadigi yoktu diye bir yorum yapmis. Lemina’nin son maclarini gercekten izleyen var mi aranizda?
Siz kısa pantolonla gezerken ben Kero'mla burada teknik taktik konuşuyordum. Heey gidi hey güzel günlerdi.oha oguzhan omicron 2009 da uye olmus
yuhhhhhhhhhhh
ozaman ben runescape oynuyordumSiz kısa pantolonla gezerken ben Kero'mla burada teknik taktik konuşuyordum. Heey gidi hey güzel günlerdi.
İstatistiklerde gayet iyi görünüyor aslında.Herkes Lemina’nin performansi cok iyi diyor ama forumlarina gittigimde oyle gitmesine uzulen yok. Hatta adamin biri, bir senedir arka arkaya iki iyi mac oynadigi yoktu diye bir yorum yapmis. Lemina’nin son maclarini gercekten izleyen var mi aranizda?