- 22 Kasım 2008
- 11.531
- 7.097
- 2.493
haydar bey!!!
Efenim?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
haydar bey!!!
6 Şubat günü AL için son. Yani evet kaydedebiliriz.Şimdi alacağımız stoperi Avrupa'ya kaydedebilir miyiz
Ben niyeyse Okan hocanın Lemina'yı stoper mevkisinde kullanacağını düşünüyorum, Berkan'ı da deniyordu hatta iyi bir stoper alırsak tahminim Abdülkerim rotasyona girebilir.Gelinen nokta;
Nando
Transfer-Davinson-Abdülkerim
Tranfer-Lemina-Lucas-Barış
Sara
Alvaro-Osi
Yani Lemina yedek beklemeyeceğine göre, Lucas-Sara da kesilemeyeceğine göre tek seçenek bu duruyor.
Yedekler: Ahmed-Sallai-Elias-Berkan-Kaan gibi gayet katkı alabileceğimiz isimler olmuş olacak.
O zaman Stoper için alındı dersek geriye kanat bek kalır da, bilemedim stoper diye tekrar lanse etti Okan hoca bugünBen niyeyse Okan hocanın Lemina'yı stoper mevkisinde kullanacağını düşünüyorum, Berkan'ı da deniyordu hatta iyi bir stoper alırsak tahminim Abdülkerim rotasyona girebilir.
Muslera
Lemina - Sanchez - Transfer
Transfer - Sara - Torreira - Yunus - Barış
Osimhen - Morata
Gelinen nokta;
Nando
Transfer-Davinson-Abdülkerim
Tranfer-Lemina-Lucas-Barış
Sara
Alvaro-Osi
Yani Lemina yedek beklemeyeceğine göre, Lucas-Sara da kesilemeyeceğine göre tek seçenek bu duruyor.
Yedekler: Ahmed-Sallai-Elias-Berkan-Kaan gibi gayet katkı alabileceğimiz isimler olmuş olacak.
Yok stoper gelecek ama Abdülkerim'in rotasyona kaydıracaz hoca Hatayspor maçında risk aldığında 3'lü ye dönüp arkaya stopere Berkan'ı koymuştu sanki oraya birini çekecez gibi.O zaman Stoper için alındı dersek geriye kanat bek kalır da, bilemedim stoper diye tekrar lanse etti Okan hoca bugün
Lemina, sag bek, stoper ve kanat oyuncusu getirmezsek epey zorlanacagimiz görünüyor.Yok stoper gelecek ama Abdülkerim'in rotasyona kaydıracaz.
Muslera, Günay
Livakovic, Egribayat
Jelert
Mimovic, Mert, Osayi
Sanchez, Abdülkerim, Kaan, Metehan
Skriniar, Carlos, Djiku, Caglar, Yusuf
Jakobs
Kostic, Levent
Torreira, Sara, Lemina, Kerem, Berkan
Amrabat, Fred, Ismail, Mert Hakan
Mertens
Talisca, Szymanski
Baris, Yunus, Sallai
Tadic, Maximin, Oguz, Kahveci, Cengiz
Osimhen, Morata, Ahmed
Nesyri, Dzeko, Cenk
->Bu tabloyu kabul etmek mümkün degil
->Sag bek, stoper, sol bek ve önde bariz bir sekilde eksiklik var.
Rakip sag bekte, stoperde, sol bekte, kanatlarda ve forvet arkasinda bariz bir sekilde bizden üstün durumda.
Bizim ideal 11 Fener'in ideal 11'den daha kaliteli ve daha iyi futbol oynuyor.Muslera, Günay
Livakovic, Egribayat
Jelert
Mimovic, Mert, Osayi
Sanchez, Abdülkerim, Kaan, Metehan
Skriniar, Carlos, Djiku, Caglar, Yusuf
Jakobs
Kostic, Levent
Torreira, Sara, Lemina, Kerem, Berkan
Amrabat, Fred, Ismail, Mert Hakan
Mertens
Talisca, Szymanski
Baris, Yunus, Sallai
Tadic, Maximin, Oguz, Kahveci, Cengiz
Osimhen, Morata, Ahmed
Nesyri, Dzeko, Cenk
->Bu tabloyu kabul etmek mümkün degil
->Sag bek, stoper, sol bek ve önde bariz bir sekilde eksiklik var.
Rakip sag bekte, stoperde, sol bekte, kanatlarda ve forvet arkasinda bariz bir sekilde bizden üstün durumda.