Transfer Nöbeti #7 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Avrupa’ya başka isim yetiştirebileceğimizi sanmıyorum.
Benim beklentim var ya perşembeye kadar

en olmadık senaryoda Sallai yazacak zaten listeye

daha önce bu pozisyon oluyor muydu bilmiyorum avrupada bitmesiyle liste verilmesi arası 3 gün var - ha şimdi pazarlık yapıp bağlamışsın ha haftaya gibi bir durum (tabii hollanda / norveç isveç fln hariç - oralarda açık hala -gerçi hollanda da bugün bitecek)

beklentim var

Muhabirler daha poğaça börek çay ritüelini yapmamış belli ki - perşembeye kadar kolpa bombardımanı olacak.

Mertens'in yerine adam almamak ötenazidir, kamikazedir, bilimum kendine zarar verme şeysidir bu adam 1-2 aydır gidemiyor artık haliyle sezonun geri kalanında güvenirsek, istemeden de olsa bizi yarı yolda bırakacak, hoca bunu nasıl göremiyor?

Ben niyeyse Okan hocanın Lemina'yı stoper mevkisinde kullanacağını düşünüyorum, Berkan'ı da deniyordu hatta iyi bir stoper alırsak tahminim Abdülkerim rotasyona girebilir.

Muslera
Lemina - Sanchez - Transfer
Transfer - Sara - Torreira - Yunus - Barış
Osimhen - Morata​
Lemina defanstta

images (59).webp

Mertens'in yerine adam almamak ötenazidir, kamikazedir, bilimum kendine zarar verme şeysidir bu adam 1-2 aydır gidemiyor artık haliyle sezonun geri kalanında güvenirsek, istemeden de olsa bizi yarı yolda bırakacak, hoca bunu nasıl göremiyor?
mertensin yerine alacağın adam kış trasnferin kaliteli bir profil olması çok çok zor.

birde çok daha fazla maliyette çıkar muhtemlen -takımında oynayan adamı düşüremezsin uyguna.

10 numara trasnferi yaz trasnfer işi olur - ön çalışmayla - ince eleyip sık dokumayla şimdiden olur açıkçası. Bir şekilde yürütülür şu an o poizsyon ama kutucu, ama morata bilmem ne bir şekilde süspanse edebiliriz.

Transfer heyeti de bir uyusun dinlensin kolay değil Batshuayi’yi Nelsson’u gönderdiler

mertensin yerine alacağın adam kış trasnferin kaliteli bir profil olması çok çok zor.

birde çok daha fazla maliyette çıkar muhtemlen -takımında oynayan adamı düşüremezsin uyguna.

10 numara trasnferi yaz trasnfer işi olur - ön çalışmayla - ince eleyip sık dokumayla şimdiden olur açıkçası. Bir şekilde yürütülür şu an o poizsyon ama kutucu, ama morata bilmem ne bir şekilde süspanse edebiliriz.
Valla kiralık filan almalıyız. Ya da bu İlkay gelmeli. Mertensle bitmez bu sezon

hollanda da 12 ye 11 maç mı oynanmış..

coffeeL.gif

ahmet kutucu ve yunus var daha kim olsun. seneye yerine adam alırız artık

Ahmet Kutucu bence mertens ile dönüşümlü olarak bu yılı götürmeye yeter. Her yere de morata ayarında oyuncu koyacak bütçemiz olduğunu düşünmüyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt