Transfer Nöbeti #7 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
devre arasında aldığımız

lemina rakibin en iyi ortasahasından daha iyi

morata rakibin en iyi forvetinden daha iyi :asd:

şans yüzümüze iyi güldü valla inş stoperde de aynısı yaşanır
Lemina sara Torreira süper ligin en iyi orta sahası olur ama sara ve torun toparlanması şart

Neden stoper için asla Brezilya ligine bakmıyoruz asla anlamıyorum. Çoğunun ayağı iyi atletik uzun stoper. Biz de tam olarak böyle bir profil arıyoruz. Çoğu da üçlü oynuyor Brezilya Ligi takımlarının bildiğim kadarıyla. Adı geçen Avrupalı Brezilyalı stoperlerin çoğu da Brezilya ligi çıkışlı zaten.

Olmuşuna 25 bayılmamız şart mı?

Şu çocuk Gremionun stoperi 1.91 mesela

Santosun stoper 19 yaşında 1.98

Neden stoper için asla Brezilya ligine bakmıyoruz asla anlamıyorum. Çoğunun ayağı iyi atletik uzun stoper. Biz de tam olarak böyle bir profil arıyoruz. Çoğu da üçlü oynuyor Brezilya Ligi takımlarının bildiğim kadarıyla. Adı geçen Avrupalı Brezilyalı stoperlerin çoğu da Brezilya ligi çıkışlı zaten.

Maicon aldık işte :D

Acil Lemina kapı
IMG_2539.webp

Ben de olsam arjantin, Uruguay’dan sert ama ayağı temiz stoper yada sağ beke deplase olabilen atletik Brezilyayı defans oyuncusu alırdım

Muslera, Günay (y)
Livakovic, Egribayat

Jelert (n)
Mimovic, Mert, Osayi

Sanchez, Abdülkerim, Kaan, Metehan (n)
Skriniar, Carlos, Djiku, Caglar, Yusuf

Jakobs (n)
Kostic, Levent

Torreira, Sara, Lemina, Kerem, Berkan (y)

Amrabat, Fred, Ismail, Mert Hakan

Mertens (n)
Talisca, Szymanski

Baris, Yunus, Sallai (n)
Tadic, Maximin, Oguz, Kahveci, Cengiz

Osimhen, Morata, Ahmed (y)

Nesyri, Dzeko, Cenk

->Bu tabloyu kabul etmek mümkün degil
->Sag bek, stoper, sol bek ve önde bariz bir sekilde eksiklik var.

Rakip sag bekte, stoperde, sol bekte, kanatlarda ve forvet arkasinda bariz bir sekilde bizden üstün durumda.
Barış yunus sallan tadic Maxim Oğuz kahveciden Cengiz’den iyidir orada bi tek kahveci var topçu ve bitik olmayan birazda Oğuz

Bi isim seçin stoper onun yangınını yapalım yav Lemina gibi. Transferi bunlara bırakınca olmuyor...

Inlesin tüm ülke zaferinle Şanlı GALATASARAY

Mertens'in yerine adam almamak ötenazidir, kamikazedir, bilimum kendine zarar verme şeysidir bu adam 1-2 aydır gidemiyor artık haliyle sezonun geri kalanında güvenirsek, istemeden de olsa bizi yarı yolda bırakacak, hoca bunu nasıl göremiyor?
Fırsat transferi oraya yapılmalı

Hala stoper ismi çıkmadı elimizde 2.5 stoper var 3lü oynayacağız beki meki bırakıp acilen stoper alsınlar hem de baba stoper alsınlar

Biz sağ stoper mi bakıyoruz sol mu? Apo'ya ikame alsak daha iyi gibi

Inlesin tüm ülke zaferinle Şanlı GALATASARAY

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt