Transfer Nöbeti #7 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Special zırlağın Instagram paylaşımına bakın. Sırf bu çingene mutlu olmasın diye şampiyon olmamız lazım bu sene, ölüm kalım senesi

Salak bu herif dünyaya madara ediyor kendini

hayatım boyunca sevmedim, tamamen rezil bir herif.

kendi kedicik yöneticisinin kanalında bile Antep' e 3 kırmızı verilmedi dedi, penaltı değil dedi, utanmadan algı yapıyor çingene.

sene sonu bunu g.t etmemiz gerekiyor, dünya görsün ne b.k olduğunu

Trabzon Barisic'i yollamış. Birini almadan Eren'i yollamazlar. Maximin transferi iptal olunca fbden hamle bekliyordum

1738655178142.webp

dünkü pozisyonun aynısı 4-5 yıl önce bizim inönü deplasmanında başımıza gelmişti, vidanın eline çarpmıştı aynı şekilde

bunlar istiyor ki bizim hiçbir golümüz verilmesin, yaptığımız her faule sarı verilsin, her maç 8 kişi kalalım. allah belanızı versin ağzına sıçtınız 2 gramlık keyfimizin

fiktür harbi çok fena ya

soğuk boluya gidilecek - rotasyon olsada ... içerde ADS ordan Hollandaya gitcez ,hollanda'dan Rize 'ye gideceğiz.

avrupa fikstürü kolaydı ama ligdeki deplasmanlarla ordaki deplasmanlar hep denk geldi nerdeyse.

yorgunluk ve sakatlığa aman dikkat he.

[emoji6][emoji6][emoji[emoji6]]" data-quote="Cem Kaya" data-source="post: 0" class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch">
Aston Villa’ya gitmiş.

Evet gitmiş maalesef, piyasada adam akıllı stoper kalmamış baktım da biraz kim düşecek merak ediyorum

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

fiktür harbi çok fena ya

soğuk boluya gidilecek - rotasyon olsada ... içerde ADS ordan Hollandaya gitcez ,hollanda'dan Rize 'ye gideceğiz.

avrupa fikstürü kolaydı ama ligdeki deplasmanlarla ordaki deplasmanlar hep denk geldi nerdeyse.

yorgunluk ve sakatlığa aman dikkat he.
ee playoffa kalmamanın önemi de burda çıkıyordu işte. mis gibi dinlenerek 2 hafta maça çıkacaktık ligde. bu işi buraya getirenler oyuncular, cefasını da çekecek ve kazanacaklar.

ee playoffa kalmamanın önemi de burda çıkıyordu işte. mis gibi dinlenerek 2 hafta maça çıkacaktık ligde. bu işi buraya getirenler oyuncular, cefasını da çekecek ve kazanacaklar.
orası öyle reis

ama zaten takım yorgun belli - üstüne gene her maç kritik modunda geçecek.

derbi dahil ligde 4te 4 + tur yapman lazım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt