Transfer Nöbeti #7 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
oyunu ileri yığsak olabilir bu arada - yerleşemiyoruz ki

osimhen tüm maç rakip sahada tek başınaydı - top alıyor herif en yakın adam bizden 50 metre ötede.

mertens o yüzden %99 pili bitik sayılır.

OKan hoca oyuncuları robot sanıyır bence sıkıntı biraz burda.
oyunu en son ne zaman ileri yığdın ki?

ben 1.5 yıldır falan tek tük hatırlıyorum

Bu Lemina isinde umarim bir bit yenigi yoktur. Neden hala kap gelmedi yav.

oyunu en son ne zaman ileri yığdın ki?

ben 1.5 yıldır falan tek tük hatırlıyorum
hep diyoruz ya "isimli maçta canavar oluyor okan hoca " idye - sadece o tür maçlarda gördük

geçen senede nadiren o moda girdiğimiz deplasmanlarda kısa sürede goller bulduk.

şu an o enerji yok - ajaxa o yüzden yenildin belkide , kievde bile skor tutamadın boşluk bıraktın ettin.

bu takımın %100 destroyer modu ileri yığıldığında ortaya çıkıyor - zira Osimhen zaten o mod haricinde verimli olmaz fiziksel işler haricinde.yığılırsan her maç 2 tane atar.

feneri yen zaten ikiil avrajda öndesin ...

sonra isterlerse 100000 gol atsınlar.
Mutlaka yenmemiz lazım defansı sağlama alırsak yeneceğimizide düşünüyorum 3 te1miz top oynamıyorlar bizi hakemler bu kadar doğramaya kimse bizim oynadığımız topa kötü demezdi bu arada gerçi Buda bi yönden iyi teknik ekipte futbolcular diken üstünde kaybetme lüksleri yok

Fırsat statüsünde bugünü bekleyip tamam şimdi teklif götürelim dedikleri kulübünde mutsuz olan aklımıza gelmeyen bir oyuncu var mı acaba?

stoper ve kanat bek mi alıyoruz

Almamız şart.

Hatta iki tane stoper lazım bana göre.

Bir as yabancı stoper
Ahmetcan Kaplan / Yasin Özcan (yatırım ve Abdulkerim ikamesi)
Kanat Bek (Dumfries, Zalewski gibi o koridoru komple önde arkada kullanabilecek)

Bunları bulursak bir taşla üç kuş vurmuş olacağız üçlü için.

Ondan sonrası artık De Bruyne vs düşer mi diye bakmak olur Mertens ikamesi için.

Sahada kötü sinyal verenlerden biri maalesef o 3 haftadır ve takımın hücum sürekliliği %50 düştü o düşünce.

Morata'yı o rolde oynatabiliriz tabi ama bu sefer de onun yedeği yok Bats gittiği için.

Mutlaka yenmemiz lazım defansı sağlama alırsak yeneceğimizide düşünüyorum 3 te1miz top oynamıyorlar bizi hakemler bu kadar doğramaya kimse bizim oynadığımız topa kötü demezdi bu arada gerçi Buda bi yönden iyi teknik ekipte futbolcular diken üstünde kaybetme lüksleri yok
bu hafta iki tane rezalet takım izledik maçlarında - hem biz hem onlar.

biz iyi kötü bulduk bir şeyler - atamadık gene.
adamlar rakibi 9 kişi olmadan bir halt yapamadı , sonrasında direkleri dövdü zaten.

fenerin baskısını kabul edersen adamlar bir şekilde tehlike yaratıyor - ama fred amrabat falan bizden de düşük seviyede ortasahaları aslında.

1 Puan yeter mi bilmiyorum,fener lehine inanılmaz hatalar yapıyorlar,kendi sahamızda bunları evire çevire yenip rezil etmek gerekli..9 puan fark ve averaj bizde olacak..
Derbi sonrasi,bu algicilari yenerde 9 puan fark one gecersek zaten darmadağın olurlar,ne hize moronyo kalir ne k.oc ne de tarikatçı

SM-A546E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hafta sonu maçlarında kimse hocası veya takım arkadaşları ile kavga etmedi.

Biz kimi alacağız? :red:

Keşke köhnü çağırma imkanımız olsa adı geçen beklerin çoğundan daha iyi oynar üçlüde sağ barış solda köhn olabilirdi

1 Puan yeter mi bilmiyorum,fener lehine inanılmaz hatalar yapıyorlar,kendi sahamızda bunları evire çevire yenip rezil etmek gerekli..9 puan fark ve averaj bizde olacak..
3 puan dahi yetmez. Daha çok maç var fb maçından sonra. Onlara puan kaybettirmeyecekler. Biz biraz top oynasak belki umudunu yitirip puanlar kaybedebilirler. Ama oynadığımız top dosta korku düşmana güven veriyor.

bence sallai de barış da jelert de sağ kanat bek olarak daha iyi olabilir

sanki sol kanat bek mi almaliyiz?

bu hafta iki tane rezalet takım izledik maçlarında - hem biz hem onlar.

biz iyi kötü bulduk bir şeyler - atamadık gene.
adamlar rakibi 9 kişi olmadan bir halt yapamadı , sonrasında direkleri dövdü zaten.

fenerin baskısını kabul edersen adamlar bir şekilde tehlike yaratıyor - ama fred amrabat falan bizden de düşük seviyede ortasahaları aslında.
Bizim orta saha lemina geldiği anda top yüzü göstermez benim en çok sevindiğim şeyde talisca gibi birinin bunlara girmesi Şuan hayal alemindeler ama inşallah bizim maça

Talisca tadic amrabay üçüde sahada olur kağnı gibi olacaklar çünkü geride beklemekten başka çareleri kalmayacak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt