Transfer Nöbeti #7 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
De bruyne falan fantazisine gerek yok olma ihtimali varsa Bayern’den teli kiralayalım
images

Süper Lig'de stressiz şampiyon yapmazlar.

Sadece 2000 Galatasaray başardı ve belki biraz da 2022 Trabzonspor (şampiyonluk diyetiydi o da 2011'e karşı ama kimse söylemez bunu).

O maçı kazanırsak da 2 maçta 9 kişi bırakırlar Rize'ye yaptığı gibi bizi yine ortaya getirirler mevzuyu.

FB'ye daha puan kaybettirmezler zaten bizim maç haricinde. O da biz çok iyi oynarsak ya da şanslı olursak bizim maçta puan kaybı yaparlar bir tek.

Yoksa hakem kırmızı/penaltı vs o maçı da doğramaya çalışacak.
ali koç'un düşmesi gitmesi ve tüm çevresinin temizlenmesi lazım futboldan gerçekten.

bıktım yav.

he bu arada Rize daha zor maç olacak fenerden söyliyeyim.

ya feneri yenip 9 puana farkı cikardigimizda farkin kapanacağına dair, olsa da haklı çıksak wishful thinkingini bu kadar gozumuze sokmayın

artık suyu cikiyor

3 yıldır aynı şeyi söyleyip sürekli yanlış çıkıp sonra tekrar ediyorsunuz
#konsantrason’u kaybetmek büyük hata olur. Sen şampiyon oldum diye rahatlarsan 9 puanın kapanması gayet olası. Adamlara hakemler zorla veriyor zaten maçı.

De Bruyne'nin yürüyerek attığı şutlar seni şampiyon yapar sadece benim fikrim.

Başarısız olma şansı olmayan bir oyuncudan söz ediyoruz arkadaşlar.

Hagi sonrası TR liginde dalga geçer gibi oynayan 2. oyuncu olur gelirse.

Ama zaten imkansız bir şeyden söz ediyoruz. Gideceği yer Suudi ya da ABD.

Tottenham maçından sonra benim anladığım icardi nın saha içinde ve saha dışında bir lider bütünleştirici olduğu. İcardi gittiğinden beri takım içerisinde uyum sorunu var belli. Torreira muslera yunus performansları dibe doğru gidiyor.

Ayrıca takımda acayip bir tedirginlik var. Okan hoca da da bu tedirginliği görebiliyorum. Güvenemediği oyuncuyu sahaya süremiyor. Feneri öyle bir kolluyorlar ki herkes hata yapma korkusuna bürünmüş. Bunu dün akşam da gördük. Sallai çıkmak istiyor ama berkana güvenip oyuna atamıyor. Metehan Eyüp kenarda neredeyse 6-7 dk bekliyor oyuna atamıyor. Takım ileride pres yapmaya korkuyor maç kopmadan. Her an gol yersek herşeyi allak bullak korkusuyla sahadalar.

Bunun en büyük sebebi ise federasyonun ve mhk nın feneri yoktan var etmesinden başka birşey değil. Sadece yönetim olarak değil taraftarın da itici bir güç olmaya daha fazla özen göstermesi gerek. Taraftar da tedirgin. Ne olursa olsun takımın arkasında duracağımızı gösterirsek bizi kimse alt edemez bence. Alayı gelsin.

De bruyne nereden çıktı yav

Guardiola sezon sonuna kadar kimseyi bırakmaz

De Bruyne'nin yürüyerek attığı şutlar seni şampiyon yapar sadece benim fikrim.

Başarısız olma şansı olmayan bir oyuncudan söz ediyoruz arkadaşlar.

Hagi sonrası TR liginde dalga geçer gibi oynayan 2. oyuncu olur gelirse.

Ama zaten imkansız bir şeyden söz ediyoruz. Gideceği yer Suudi ya da ABD.
%90 arabistan olur - zten teklifler gidiyordu adam kendi demeci var kaç sneede kazandığımı 1 senede teklif ediyoralr diye.

klas adam ama zırt prıt sakatlanabilir , maç kaçırablir ..cityde bile mide bulantısı bilmemne bir şey oluyor 2 hafta olmyordu bir ara.

Mertens o konuda bizde çıtayı çok yukarı çıkardığı için ters tepebilir bizim ortamda.

Max İlkay olur - oda hani GSli falan filan bedava değilde ultra paraya gelmez etmez dediğimden.

normalde onu da maliyeti yüzünden istememde , çilingir lazım diye diyorum.

ali koç'un düşmesi gitmesi ve tüm çevresinin temizlenmesi lazım futboldan gerçekten.

bıktım yav.

he bu arada Rize daha zor maç olacak fenerden söyliyeyim.

Bütün hesapları zaten o maça yaptılar ya puan farkı 3 ya da 4'e düşsün de bizim maça beraberliğe ya da bizi strese sokup salaktan galibiyete oynayabilsinler.

Fener Arena'da bizi ne zaman yense maça kazanmak için değil beraberliğe, biz de galibiyet ya da şov için çıktığımızda oluyor.

Diğer maçlar en kötü berabere ya da bizim lehimize bitiyor.

O yüzden bizi baskılama taktikleri için anahtar maç.

Bak zaten hesaplarına hepsi o maçı işaret ediyor.

Rizespor'a verilecek kırmızı cezaları bile görürsün dönecek şekilde olur (ghezzal normalde 2 maç alsa oynayamayacak mesela şirin gözükmek için direkt karta 1 verirlerse şaşırmam.)

Biz diyorum ya yarım 0 da olsa Adana ve Rize maçlarını geçmeliyiz ilk etapta çok iyi konsantre olup.

Fb zaten kaybettirilmez de sonra da içeride yenilmezsek en kötü kırılacaklar. Hakemlerde salmaya başlar ondan sonra.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt