Nurullah Fethi
10 Numara!
- 2 Ocak 2011
- 14.617
- 11.477
- 1.838
De bruyne falan fantazisine gerek yok olma ihtimali varsa Bayern’den teli kiralayalım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
De bruyne falan fantazisine gerek yok olma ihtimali varsa Bayern’den teli kiralayalım
ali koç'un düşmesi gitmesi ve tüm çevresinin temizlenmesi lazım futboldan gerçekten.Süper Lig'de stressiz şampiyon yapmazlar.
Sadece 2000 Galatasaray başardı ve belki biraz da 2022 Trabzonspor (şampiyonluk diyetiydi o da 2011'e karşı ama kimse söylemez bunu).
O maçı kazanırsak da 2 maçta 9 kişi bırakırlar Rize'ye yaptığı gibi bizi yine ortaya getirirler mevzuyu.
FB'ye daha puan kaybettirmezler zaten bizim maç haricinde. O da biz çok iyi oynarsak ya da şanslı olursak bizim maçta puan kaybı yaparlar bir tek.
Yoksa hakem kırmızı/penaltı vs o maçı da doğramaya çalışacak.
Bir iş var …Avrupa’ya başka isim yetiştirebileceğimizi sanmıyorum.
#konsantrason’u kaybetmek büyük hata olur. Sen şampiyon oldum diye rahatlarsan 9 puanın kapanması gayet olası. Adamlara hakemler zorla veriyor zaten maçı.ya feneri yenip 9 puana farkı cikardigimizda farkin kapanacağına dair, olsa da haklı çıksak wishful thinkingini bu kadar gozumuze sokmayın
artık suyu cikiyor
3 yıldır aynı şeyi söyleyip sürekli yanlış çıkıp sonra tekrar ediyorsunuz
Hadi ya hakkaten iyi olurdu o de bruyne ismi geçiyor onun yerine bu tarz bi adam lazımtottenham kiraladı renktaş geç kaldın.
kdb'yi asla alamayız. onun hayali kuran şikecilere de gülüyorum zaten. ama tarz olarak tel tarzı transferi ben de istiyordum.Hadi ya hakkaten iyi olurdu o de bruyne ismi geçiyor onun yerine bu tarz bi adam lazım
Fenere yenilme yeter inşallah kazanırız ama..feneri yen zaten ikiil avrajda öndesin ...
sonra isterlerse 100000 gol atsınlar.
Bu gece mi verilcek liste rengoStoper Avrupa listesine yetiştirilir umarım
%90 arabistan olur - zten teklifler gidiyordu adam kendi demeci var kaç sneede kazandığımı 1 senede teklif ediyoralr diye.De Bruyne'nin yürüyerek attığı şutlar seni şampiyon yapar sadece benim fikrim.
Başarısız olma şansı olmayan bir oyuncudan söz ediyoruz arkadaşlar.
Hagi sonrası TR liginde dalga geçer gibi oynayan 2. oyuncu olur gelirse.
Ama zaten imkansız bir şeyden söz ediyoruz. Gideceği yer Suudi ya da ABD.
7 şubat gece 2'ye kadar. Orta Avrupa saatiyle 7 şubat 00:00Bu gece mi verilcek liste rengo
6yı 7ye bağlayan geceBu gece mi verilcek liste rengo
ali koç'un düşmesi gitmesi ve tüm çevresinin temizlenmesi lazım futboldan gerçekten.
bıktım yav.
he bu arada Rize daha zor maç olacak fenerden söyliyeyim.
Polonya u millisinde oynuyormusAynımı dedim bilekleri çok güzel çok hareketliydi dünn brighton oyuncusuymuş sanırım
He iyi bari zaman varmis daha ben bu gece saniyordum7 şubat gece 2'ye kadar. Orta Avrupa saatiyle 7 şubat 00:00