Transfer Nöbeti #7 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ahmet Kutucu bence mertens ile dönüşümlü olarak bu yılı götürmeye yeter. Her yere de morata ayarında oyuncu koyacak bütçemiz olduğunu düşünmüyorum.
Zaman zaman Sara yada Yunusta oraya kaydırılabilir, bütçeden öte ara transferde alınabilecek çok fazla oyuncu yok olanların çoğu da bizim ligi tercih etmiyor.Yaz transfer döneminde oraya iyi bir oyuncu alınmalı mutlaka.

%90 arabistan olur - zten teklifler gidiyordu adam kendi demeci var kaç sneede kazandığımı 1 senede teklif ediyoralr diye.

klas adam ama zırt prıt sakatlanabilir , maç kaçırablir ..cityde bile mide bulantısı bilmemne bir şey oluyor 2 hafta olmyordu bir ara.

Mertens o konuda bizde çıtayı çok yukarı çıkardığı için ters tepebilir bizim ortamda.

Max İlkay olur - oda hani GSli falan filan bedava değilde ultra paraya gelmez etmez dediğimden.

normalde onu da maliyeti yüzünden istememde , çilingir lazım diye diyorum.

İlkay'a da OK benden 1.5 sene için gelecekse.

Fazlası zarar olur. Seneye Mertens %90 yok.

Milli ara ne zaman yav tempo yakalasak zırt pırt ara geliyor dökülüyoruz nerde bu ara kardeşim ne zaman harbiden

İlkay'a da OK benden 1.5 sene için gelecekse.

Fazlası zarar olur. Seneye Mertens %90 yok.
bu sezon zorda yazın Mertens yeri doldurulmalı - hatrı sayılır bütçe ayarlanmalı o işe hazır BB den çıkacağızda (inşallah)

bunun ön çalışması , scoutingi osu busu çoktan başlamış olması lazım - ilkay en son seçenek bile olmalı derim.

De Brün 25M euro net maaş alan bir oyuncu, hatırlatayım dedim.
Net gözüken bu. 20 brüt, 11 net.

Screenshot Capture - 2025-02-04 - 11-37-10.webp

bu sezon zorda yazın Mertens yeri doldurulmalı - hatrı sayılır bütçe ayarlanmalı o işe hazır BB den çıkacağızda (inşallah)

bunun ön çalışması , scoutingi osu busu çoktan başlamış olması lazım - ilkay en son seçenek bile olmalı derim.

İlkay gelirse zaten seneye yedek gibi olur daha çok ya da merkez orta saha alternatifi.

Bu seneyi çözsün yeter.

Kulübeden 65 sonrası Demirbay yerine İlkay girsin isterim seneye.

Ama maliyeti çok önemli. Senelik 5-6 vereceksek kalsın 3'e gelecek Galatasaray'lı ise artık kaç senedir bekletiyor.

Hem düşeceksin top-class'tan ortalama üstüne performans olarak hem de 5-6 olmaz ana planda olunca kesin verim alıp alamayacağını bilmediğimiz adama.

arsenal morata yi istemis

ama GS erken davrandı ve kaptı deniyor hbrde

12 yabancımız var Lemina ile 13. Nelsson yerine bir stoper gelir 14. Cok darda kalırsak Yusuf bile paketlenir ama bu yönetim 2 topçu daha indirir mi şüpheli. Şu Lemi açıklansında bir rahatlayalım artık..

Inlesin tüm ülke zaferinle Şanlı GALATASARAY

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt