Melih Akan
Berlin Panteri
- 26 Ekim 2009
- 42.146
- 24.859
- 3.198
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Adam gitmiş Arsenal’in elinden Morata kapmis siz halen Pastaci diyorsunuz
Arteta allah belani versin senin
Bir tane adam alamadi ya herif bi kanat manat al be adam ya.adam guardiolayu donunada salladı daha ne istiyon
Bir tane adam alamadi ya herif bi kanat manat al be adam ya.
Alt yapıdan çözüyor adam, Arteta Artetaoğlu: içimizden çözeceğiz. Tesislerde Ethan'ı gören Arteta: "aha yıldız geldi "Bir tane adam alamadi ya herif bi kanat manat al be adam ya.
Ya orasi oyle de Miles Lewis Skelly sol bek, sol bek zaten 4 tane var kadroda.gençleri yetiştirdi alt yapıdan 2 tane mis gibi bırak elleme. Okan Hocam izlesin de pres nedir nasıl yapılır az görsün diyecem de nerde
Ustad bir sakatliga bakar Arsenalin sezonu artik. Saka kapatti zaten, Ødegaard bir sakatlik daha gecirirse bitti artik.Alt yapıdan çözüyor adam, Arteta Artetaoğlu: içimizden çözeceğiz. Tesislerde Ethan'ı gören Arteta: "aha yıldız geldi "![]()
12 yabancımız var Lemina ile 13. Nelsson yerine bir stoper gelir 14. Cok darda kalırsak Yusuf bile paketlenir ama bu yönetim 2 topçu daha indirir mi şüpheli. Şu Lemi açıklansında bir rahatlayalım artık..
Inlesin tüm ülke zaferinle Şanlı GALATASARAY
Dondurmayız gibi geliyor bana Icardiyi dostumİcardi ve Yusuf
Inanilmaz rahatladim su an
yüregime su serptin Siddik
Nick mesaj uyumuAdam gitmiş Arsenal’in elinden Morata kapmis siz halen Pastaci diyorsunuz
Evet diyorlar. Ağzı olan konuşuyor işte.Defansif katkısı berbat. Lemina geliyor hala maestro diyorlar.
NE2213 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Forumdan banlasaydim nöbet ziyaretçiye kapansaydida arsenali gsye tercih eden birinin bu postunu okumasaydim.Arteta allah belani versin senin
6yi 7ye baglayan gece degilmi? Yani persembe 23.59.597 şubat gece 2'ye kadar. Orta Avrupa saatiyle 7 şubat 00:00