- 11 Aralık 2009
- 18.426
- 11.197
- 1.998
Vitik haberleri artıyor. FB ile ismi geçen Diouf da sol taraf için iyi iş olur. Son hamleler artık böyle genç ve kaliteli oyuncular olmalı.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kiev’i yenerek Ajax’a kalmayız şeklinde planlama yapılmış ve planlı düşüş için Burukball idmanı yemeyen 4 takviye şubatta 3-6 arası fırsat çıkarsa şeklinde bir PLANIFICATIONAslinda bakıldığında son haftalarda planlı bir şekilde Avrupa Playofflarina kaldığımızı söyleyebilirim
Forumdan banlasaydim nöbet ziyaretçiye kapansaydida arsenali gsye tercih eden birinin bu postunu okumasaydim.
Ayrica 8 puan farkini planli bir sekilde 6 ya düsürdük ki olasi bir derbi galibiyetinde puan farki tekrar 9 olsun. 9>8 simple CALCULATION simple mathsKiev’i yenerek Ajax’a kalmayız şeklinde planlama yapılmış ve planlı düşüş için Burukball idmanı yemeyen 4 takviye şubatta 3-6 arası fırsat çıkarsa şeklinde bir PLANIFICATION
Bu adam İstanbul'da değil mi abi?Lemina'da haberler kesildi.
Bugün açıklama gelmezse şüphelenebiliriz.Lemina'da haberler kesildi.
İstanbul'da dediler sonra değil dendi. Değil herhalde olsaydı şimdiye açıklanırdı.Bu adam İstanbul'da değil mi abi?
1 tane foto düşerdi bence. Bu kadar gizli tutabildilerse helal olsun.İstanbul'da dediler sonra değil dendi. Değil herhalde olsaydı şimdiye açıklanırdı.
Bayern Münih Allah'tan Boey'i alırken böyle düşünmedi. Galatasaray'ın sağ bekinde Veysel Sarı, Tarık Çamdal, Cavanda oynadı deyip Boey'i 5 milyona kapatırlardı.Sparta prag'da Semih Kaya oynadı yav oradan yüksek bedelle stoper almak ne bileyim bana biraz şey geliyor
yunus için çok vahim iddialar varOyunumuzun bu kadar geriye gitmesinin en büyük sebebi yunus bence ... Soldayken devamlı merkeze kayıp orada geçişi sağlıyordu..Sağa geçtiğinde de sut tehdidi oluşturuyordu Yunusa rakipler önlem alamıyordu..
Ne zaman sözleşme muhabbeti patladı yunus oyundan düştü direkt olarak takım da düştü.. En basit osimhen haftalardır tek başına yirtiniyor ilerde adama Mertensin 40 metrelik ortaları dışında top da gelmiyor doğru dürüst..
Yunus-Sara-Mertens ortada inanılmaz işler yapiyordu