Transfer Nöbeti #7 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Planlı düşüş vs geçelim bu masalları, Türkiye’de bunu yapacak çapta teknik direktör yok.

3 senedir Okan buruk çalıştırıyor bu takımı. Eylül 2024-aralık 2024 arası dışında ( o da osimhen faktörü ) bu takım 2.5 senedir aynı şekilde mıy mıy-bireysel yetenekle maç kazanıyor

Avrupa’da rezillikler ortada 2 senedir

Burada da bu kafada olanlar mevcut, birazdan alintilar ve gecelim bunlari, kafa acmayalim gibi seyler soyleyeceklerdir mutlaka. Geriden geliyorum belki yapmistirlar :d

sizin hocanızı aklamak için götten uydurulan elementleri nasıl da havada kaptığınızı gülerek izliyoruz. Okan madem çok acayip teknik bilgiye sahip ve böyle bir antrenman metodunu bilerek uygulatıyor basın toplantılarında 2 kelam etse de duysak ya bu konularla alakalı. Puan kaybedince veya rezil futbolla sahaya 10 kilo bırakınca kahvedeki amcaların bahanelerinden daha kötü ve tutarsız şeyler söyleyip geçiyor. Alıntıladım o kafada olanlardan biri olarak, rahatladın mı ?

Bu Ali Naci ayicik gibi sevmelik sikmalik degil mi
1738663561125.gif

Peryodunuza 🩸 🩸 🩸 sıçtırtmayın şimdi ..

Sağa sidikla sola da shreek 30 milyon harca geç.
+Lemina makine olursunZ.

Leminanin gelişi 3-4 saate belli olur.yarin gece gelebilir gibi sizin için baktim

Hoca solda sadece jakobs var demiş.o zaman Galatasarayli yusuf ozdemiri aldiracaksin hoca.kadri subasini oynat bolu macinda

Bizim muhabirler yeni uyandı.

Lemina dışında yavaş yavaş yeni sıkacakları isimleri ellerinde kahve kupaları ile internetten aratmaya başladılar.

Birazdan isimler düşmeye başlar.

Fener saçmalıklarıyla gününüzü mahvetmeyin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt