- 31 Ağustos 2021
- 70.425
- 50.398
- 3.843
tmm işte ondan şu an sterling vs tarzına kafa yormaya gerek yok diyorumBizim şu an en büyük derdimiz apo,kaan ve torreira abi.3 ünden kurtulmadan oyun gelismez
torreira o kadar değil (henüz)
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
tmm işte ondan şu an sterling vs tarzına kafa yormaya gerek yok diyorumBizim şu an en büyük derdimiz apo,kaan ve torreira abi.3 ünden kurtulmadan oyun gelismez
Menajer DurmazAziz'im sana kalsa her oyuncunun menajeri benim yav![]()
Baba parayı sokaktan topluyoruz nasılsa hepsinden yarımşar kilo sar paket yap bizetmm işte ondan şu an sterling vs tarzına kafa yormaya gerek yok diyorum
torreira o kadar değil (henüz)
Haluk abin atsa sesini cikarmazsin ama zbüyük üstad feramuz'un dedigi gibi haluksporlu oldunuz,panathinaikoslu oldunuz ulan taliscasporlu bile oldunuz bi Galatasaraylı olamadınız.Ota boka tweet atmamali sami yen artik ya
Seversin.Muztafam çikita muz ortalara hasret kaldık![]()
Karşılıklı yiyelim muztafam, sensiz boğazımdan geçmezSeversin.
Baba parayı sokaktan topluyoruz nasılsa hepsinden yarımşar kilo sar paket yap bize![]()
![]()
Bu ara fazla yedim. Neyse şutlanmayalım. Nerde ulan leminaKarşılıklı yiyelim muztafam, sensiz boğazımdan geçmez![]()
![]()
Güzel yorum:
Haluk abin atsa beğenirdin!!!Ota boka tweet atmamali sami yen artik ya