Transfer Nöbeti #7 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@Oral Sevmez bak dün dediğim oldu

1 beraberlikle fenrli tüm zibidilerin tek fokusu GS .... HY GS 'nin hakkı yendi diyor, karşısı zibidilik yapıyor.

aynı insanlar 4 hafta önce ali koçu yerden yere vurup gıkını çıkaramıyprdu - tüm sinirini bastırıyordu.

LAĞIM gibi ortalık LAĞIM.

Faye için 10-12 milyon bonservis söz konusu.digayi alamadiysak ona gitmemiz normal

Lan rennesin 6 stoperi var.yuh! Gel faye

Rennes yeni stoper almış dün,rouault diye biri.salarlar fayeyi

Yani profesyonel maci az olan boyu da kısa olan adamı bonservisle istemezdim ben şahsen.Zaten hava topu sorunu var savunmada gereksiz yani.Beles kiralık+opsiyonla bile belki

Artık 1.90 üstü stoper alabilir miyiz lütfen

Mi 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@Oral Sevmez bak dün dediğim oldu

1 beraberlikle fenrli tüm zibidilerin tek fokusu GS .... HY GS 'nin hakkı yendi diyor, karşısı zibidilik yapıyor.

aynı insanlar 4 hafta önce ali koçu yerden yere vurup gıkını çıkaramıyprdu - tüm sinirini bastırıyordu.

LAĞIM gibi ortalık LAĞIM.
Simdi izledim üstad fena birbirlerine girmisler

Haluk acil 343’ü birakmali

Bunu niye almadik? Bonservis bonuslar ile 10 üstü 15 milyona kadar yükselebilirmis. Maclarin yarisini yapmazsa, Salzburg yazin 100 bin € geri alabiliyormus. Begenmezsen herifi oynatmayip 100 bine geri yollardik ve zarar tek 1,4 milyon € olurdu.
Oyuncu TR'yi istememişti diye çıkmıştı haberler.

Simdi izledim üstad fena birbirlerine girmisler

Haluk acil 343’ü birakmali
bırakmaz - para kazanıyor çünkü ....bnu yapmalarının nedenide o

bakma program sonrasında kanka olurlar - 2 taraftarında izleyicisini aldıkları için bırakmazlar bu ortamı şu an.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt