Transfer Nöbeti #7 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tamam para vermesine gerek yoktu ziyech gibi bir herife maaş verseler alırlardı. Keza bats 3 milyona gitti bunları veremeyen arap kulübü kapatsın dükkanı
Fatih hocamı eleştirmek istemem en iyisi ben şu şekilde kaçayım temsili kanks yav :D
Sener şener GIF - Sener Sen Şener - Discover & Share GIFs

Kozlowski zaten boş bir oyuncu değil. Zamanın da biz de istemiştik ama Brighton almıştı. Sonra uzun süreli sakatlık geçirince oynatmadılar ve Antep’e sattılar. Yanlız kaça sattılar iki tarafta açıklamadı. Muhakak geri alma opsiyonu vardır Brighton’un. Jakup Moder’de vardı ama ne oldu O’na onu bilmiyorum.

Maçaları yiyorsa böyle şeyler umurumuzda değil karşımıza kim çıkarsa çıksın yeneriz desinler...

Biz yine inişli çıkışlı performans sergiliyoruz, düşüşümüz dönemsel ama onlar sene başından beri Mourinho'yu sövüyorlar. İyi oynamadıklarının farkındalar. Sportif olarak bizim takımı alt edemeyeceklerini biliyorlar.

Duyumcuların kralı Nejat Akcal dayı twitter da beni engellemiş
Çok mağdur durumdayım gönderilerini görememekteyim
'bir halt bildiğin yok bi sus be adam' lafıma içerlemiş olsa gerek

1738675981138.webp

Nasıldır acaba tip hoşuma gitmedi gurbo tayfur bingöl gibi

Schalke sözlesmesini uzatmak icin baya caba harciyormus ve dogruysa 2028e kadar uzatacakmis. Taraftarlari baya begeniyor ve ligin en iyi sag beki diyorlar. Tek sorunu daha arada sirada pozisyon almada hatali oluyormus yoksa eksigi yok diyorlar. Bence Türkiye'ye gelmez o cocuk. Schalkede sezonu bitirir ve Bundesligadan AL icin oynayan takimin biri alir gibi geliyor bana

Schalke sözlesmesini uzatmak icin baya caba harciyormus ve dogruysa 2028e kadar uzatacakmis. Taraftarlari baya begeniyor ve ligin en iyi sag beki diyorlar. Tek sorunu daha arada sirada pozisyon almada hatali oluyormus yoksa eksigi yok diyorlar. Bence Türkiye'ye gelmez o cocuk. Schalkede sezonu bitirir ve Bundesligadan AL icin oynayan takimin biri alir gibi geliyor bana
Çok iyi duruyor boey havası var bilekleri de iyi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt