- 23 Temmuz 2011
- 75.742
- 51.226
- 4.843
Keyifler nasil husnu komiserimLig sonu sakatlanmasa temiz 15 asisti olurdu ..Bizim son 5 yıldaki tüm sağ bekler 15 asist yapmamistir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Keyifler nasil husnu komiserimLig sonu sakatlanmasa temiz 15 asisti olurdu ..Bizim son 5 yıldaki tüm sağ bekler 15 asist yapmamistir
Nerde girdiler lan, baktım biraz, yapıya hizmet etme mevzusu muBugun murat aşıkla fena girdiler birbirlerine morali cok bozuktu
Bakalim bir sey diyecek mi
Murat asık’ın bok yemesihaydaa neden noldu
Ewt üstadNerde girdiler lan, baktım biraz, yapıya hizmet etme mevzusu mu
Keyifler nasil husnu komiserim
Bence çok bir şey yok orada.Ewt üstad
Bence 343’ü birakacak haluk
girmedilerde karşısındaki adam fanatik olduğu içinNerde girdiler lan, baktım biraz, yapıya hizmet etme mevzusu mu
Bu adamı alalım en azından Ligue 2'de kiralıktı geri çağırmışlar. Oyuncuyu izlemedim ama tipi stoper tipi.
34 yaşında pek beklentim olmayan bir hamle olur valla yalan yok.Trippier’den kanat bek olmaz, iç sahada yığdığın maçlarda olur. Bence de topu iyi kullanan adam lazım, bu konuda çok geriye gittik ama doğru planlamak lazım ya da arkasına çok iyi bir kenar stoper lazım, kademesi falan iyi olan.
Murat Aşık saçma bir adam ama Haluk’a karşı tavrını frenliyor, orada da o lafa alınması normal.girmedilerde karşısındaki adam fanatik olduğu için
ve bütün fanatikli fenerliler gibi hatay maçından sonra 6 puan fark görünce CL müzik fantazisyle dillerinden düşürmedikleri başkanlarının modunda çoğul konuşarak Gs hedefli konuştuğu için haluk bezdi 2 programdır.
Kero admirin postlari okudukça benim moraller düşüyor sergloSagbek tripperse stoper genç olmalı