Transfer Nöbeti #7 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Trippier’den kanat bek olmaz, iç sahada yığdığın maçlarda olur. Bence de topu iyi kullanan adam lazım, bu konuda çok geriye gittik ama doğru planlamak lazım ya da arkasına çok iyi bir kenar stoper lazım, kademesi falan iyi olan.
Red yemediğimiz bir tek o kaldı sanırım, onda da red yememişiz hayret ettim jsjs

Trippier = Aurier
sürec onu gösteriyor

Stoper işi gene saçma sapan bi yerlere gidiyo Sallai transferindeki gibi abuk subuk bir maaşa ortalama bir adam alacakmışız gibi duruyor

Murat Aşık saçma bir adam ama Haluk’a karşı tavrını frenliyor, orada da o lafa alınması normal.

Bunların yaşanacağını iki taraf da biliyor bence.
ikisi arasında bir şey olmaz ya zaten - haha hihi diye "ne kadar super chat geldi lan " diye soruyorlardır.

programın amacı zaten iki taraftar kitlesinden cukkalamak.

ama format olarak murat aşık yerine biraz daha argüman sunup konuşan adam olsa daha izlenebilitesi olurdu.

Seten - paracı
murat - fanatk

arada bide ersin çıkartıyorlar elit yorumcu özentisi yapan spiker ...

o dengeyi hiç sevmiyroum - izleyic kitlesinin %60+ ı zaten Haluk üzeridnen gelme.

Trippier çok iyi oyuncu da bu yaştan sonra savunma falan yapmaz arkasını da bizim takımda anca Davinson toparlar

Eveet, bugünü bitti dersek etti 5 şubat. Geriye kaldı 1 gün AL için. Ne olacak bakalım.

İyi çok şükür dostum sen nasılsın ? Şu fener maçına kadar biraz gergin giderim
İyidir reis, rize macinda puan kaybi olur diye dusunuyorum ben.

Fakat sezon sonu icin endiseli degilim, bu ligde rakibimiz olacak bi takım yok.

Bireysel ve takim bazlı donemsel bi düşüş icindeyiz ama fazla uzun surmez bu durum. Duzeliriz.

Yeni sezonda formamız 5 yıldızlı olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt