Transfer Nöbeti #7 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zeki yawruya ne dersiniz

D22mSyfXcAEb734.webp

Tripie 1 şubatta 26 dakika süre almış, yine süre alan hazır bir oyuncu gelecek olur ise.

Ahmed-Alvaro-Lemina(kadro dışı)-Tripie direkt katkı alabileceğimiz isimlere gidilmesi güzel de geç kalınıyor artık, stoperin de bitmesi gerekiyor idi.

Lemina nasil hala aciklanmadi ya? Neyi bekliyorlar??

Sorun cikacak galiba

Tripie 1 şubatta 26 dakika süre almış, yine süre alan hazır bir oyuncu gelecek olur ise.

Ahmed-Alvaro-Lemina(kadro dışı)-Tripie direkt katkı alabileceğimiz isimlere gidilmesi güzel de geç kalınıyor artık, stoperin de bitmesi gerekiyor idi.
Jelert kadar sure almis tripye atam nokta atisi duruyor

İyidir reis, rize macinda puan kaybi olur diye dusunuyorum ben.

Fakat sezon sonu icin endiseli degilim, bu ligde rakibimiz olacak bi takım yok.

Bireysel ve takim bazlı donemsel bi düşüş icindeyiz ama fazla uzun surmez bu durum. Duzeliriz.

Yeni sezonda formamız 5 yıldızlı olur

Rize tehlikeli bir ekip ..1-2 iyi transfer gelirse o gazla yeneriz ama şu takım şu haliyle kesin puan bırakır

Büyük bir şevkle şu transfer döneminin kapanmasını bekliyorum.

Ben kanat bek gelmemesine tamamım bu arada 3 tane önemli yatırım yapılmış oyuncumuz var (Jelert, Sallai, Jakobs) kanat bekte bu üçlüyü kullanıp sezonu tamamlamak gayet mantıklı. Tüm yoğunluk stopere verilmeli çünkü 3'lü savunma için yetersiz bir rotasyon var Lemina ve Jakobs arada stoperi destekleyebilir ama şu an eldeki 3 stopere (Kaan-Abdülkerim-Sanchez) ek 1 isim daha lazım.

Trippier gelirse en az 7 asist yapar kalan haftalarda.

Temposu STSL için düşük falan da olmaz.

Avrupa’da doğu bloğu takımları ile eşleşmeden gidersek (ki yolumuz öyle) yine sorun olmaz.

Ama üçüncü stoper önemli sadece. Sağlam kademesi olan biri lazım.

Tahmin ettiğim gibi bugün boş geçti, yarın öğlen başlar seri haberler 1'i kesin 2 oyuncu gelir diyorum. Tek stoper bile gelse avrupa listesi için okeyiz bence zaten çokta önemli değil.

Nelsson,Ziyech, Batsh gibi negatif basan adamlardan kurtulup Morata,Kutucu,Lemina gibi yürekten oynayacak oyuncular aldık, şu ana kadar farklı defoları olsa dahi çok verimli bir dönem geçiyor.

Süperstar değil ama adam akıllı bir stoper şart takıma.
Tamam şart bunda hem fikiriz zaten. Ama adam akıllı bir stoperi yarışın ortasında almak da kolay değil. İşte bir sorun falan yaşayacak takımında. Ya da büyük liglerin büyük takımlarında yeterince forma süresi bulamayan ama bizim lige iyi sayılabilecek oyuncular olacak...

Medyada fblileri ters düz edecek 1 tane bile gsli yok

Kalemi keskin üyeleriz artık konfor alanından çıkıp göğüs göğüse çarpışmanın zamanı geldi diye düşünüyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt