Transfer Nöbeti #7 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Elimizdeki şampiyonluğu nasıl veririz, onun yollarını arıyor yönetim.

gariban köhn'ü çok isterdim şu an tekrar jakobs'un maliyeti olmadan.
400 binlik oyuncu 2 milyonluktan daha fazla katkı verirmiş. 2 ayda sol bek alamazsan böyle kitlerler sana jakobs'u. 1 yıldır düzeli olarak sağ ve sol beksiz oynuyoruz, gerçek mevkisi bek olan yerli bile almadılar. tartışılacak hiç bir şey yok...

herkes Lemina GS oyunucusu derken KAP gelmemesi işkillendirici .

kimi zorlayacaklar ki mesela onu bitirmemek için ?

gidip stoper alıp leminadan vazgeçmez di mi bunlar ?

Trippier
Lemina
Emin
Goglichidze

Ben buna fitim.
ben Lemina + Emin'e bile fitim şu an itibariyle.

ama Emin ismi nerden pörtledi gene - kiradan mı çağıracağız ? bide garip gurup bir opsiyonla kiralamamış mıydık?

Ya Vitik'i alın gelin işte..

Sparta Prag CL'den elenmiş durumda. Sadece lig ve kupa kalmış. Ligde de çok gerideler, Playoff falan var ama pek yetişebilecek gibi değiller. Çok umutları olduğunu sanmıyorum yani.

Üçlü defans oynuyorlar.

Ellerinde Vitik hariç düzenli şekilde stoperde oynattıkları zaten 3 tane stoper daha varmış. Üstüne arada sırada oynattıkları bizden kiralık Mathias Ross var. Yani Vitik hariç zaten 4 tane daha stoperleri varmış AMAAA...

ŞİMDİ EN ÖNEMLİ KISIM! Daha yeni Çek liginden 2 tane daha genç stoper transfer etmişler. İkisi de bu sezon boyunca Çek liginde düzenli oynayan oyuncular.

Adamların stoper satmaması için hiçbir sebep yok. Aksine satmak için hazırlık yapmışlar. Elbette ucuza vermezler ama ederinin biraz üstünü bile versen satarlar. İyi parayı çok da kaçırmak istemezler bence.

herkes Lemina GS oyunucusu derken KAP gelmemesi işkillendirici .

kimi zorlayacaklar ki mesela onu bitirmemek için ?

gidip stoper alıp leminadan vazgeçmez di mi bunlar ?
Ülkeye geliş için yola çıkmadan Kap gelmiyor. Yarın gelecekmiş bakalım. Zaten onun dışında 1 yabancı hakkımız daha var onun dışında Kazımcan'ı çağırıp Yusuf'u lig içinde kiralık veririz bir tane daha açılır. Önemli olan Avrupa'ya yetiştirecekler mi yoksa Sallai gibi mi olacak?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt