Transfer Nöbeti #7 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ben Lemina + Emin'e bile fitim şu an itibariyle.

ama Emin ismi nerden pörtledi gene - kiradan mı çağıracağız ? bide garip gurup bir opsiyonla kiralamamış mıydık?
Geri alma önceliği ile sattık.

Fazladan yazabiliyoruz sanırım o yüzden mantıklı olur.

Emin bayram geri alınmalı ve üst düzey yabancı stoper alınmalı.

3 lu yapacaklar kapda
Neyin şovu bu rezil süreç yönetiminde ?

Ülkeye geliş için yola çıkmadan Kap gelmiyor. Yarın gelecekmiş bakalım. Zaten onun dışında 1 yabancı hakkımız daha var onun dışında Kazımcan'ı çağırıp Yusuf'u lig içinde kiralık veririz bir tane daha açılır. Önemli olan Avrupa'ya yetiştirecekler mi yoksa Sallai gibi mi olacak?
habiden KAP için öyle detay var mı ? ne alaka yav ...
AVL ye yetişmeli abicim.. tur tur bakarsak +2 +2 +2 fikstür diye gidiyor zaten.
Geri alma önceliği ile sattık.

Fazladan yazabiliyoruz sanırım o yüzden mantıklı olur.

abi öyleyse hemen yarın alalım- apokerimi yedek yapar diket emini salarım sahaya bu arada.

bide altyapından yetiştiği için +1 olarak yazabilirsin aynen. böylece lemina + morata + alacaksan kanat/bek ya da Sallai yazarsın listene.

Yusuf Demir’i gönderip bir stoper ve sağ bek çekemiyorlarsa kapatsınlar kulübü.

Nelson varken bile stoperde adam eksikti. Şimdi 2 stoper lazım basına haber yaptırıp nabız ölçüyorlar Lemina stoper oynar stoper almasak mı diye.

SAKIN HA

Emin denen gerizekalı gitmese şu an ilk 11 oyuncusuydu belki de milli takımın değişilmez oyuncusu olmuştu. Nerde şerefsiz menajer var bizim alt yapı oyuncularına dananmış aklıma geldi sinirlendim gene

abi öyleyse hemen yarın alalım- apokerimi yedek yapar diket emini salarım sahaya bu arada.

bide altyapından yetiştiği için +1 olarak yazabilirsin aynen. böylece lemina + morata + alacaksan kanat/bek ya da Sallai yazarsın listene.
4 milyon +%50 pay ile satmışız.

Öncelik bizde.

Gidip 4 verip alalım. Payı da iptal olsun.

Üçlü oynayacağız diyoruz takımda 4. Stoper yok.

Kaan
Sanchez
Bardakçı

Sakatlık ya da cezada patlayan formasyon mu olur

4 milyon +%50 pay ile satmışız.

Öncelik bizde.

Gidip 4 verip alalım. Payı da iptal olsun.

Üçlü oynayacağız diyoruz takımda 4. Stoper yok.

Kaan
Sanchez
Bardakçı

Sakatlık ya da cezada patlayan formasyon mu olur
şaka değil he emin iyi çocuk valla kaan yada apoyu anında keserim - forma banko diye bakıyor onlarda çünkü, nelsson varkende kafaları rahattı o rekabette okan hoca nelssonu silmişti her niyeyse..

1 an beklemek hata söyliyeyim. Emin'e 11 sözü verirsen geir gelir tirp yapmaz diye düşünüyorum.

bakışım çok değişti şimdi

Emin + zorunda kalırsan lemina stoper olur . ortasahayı beslemişte oluyorsun.

kana bek bakıyorsan bak yaz hepsinide listene - yardır gitsin yav.

çokta zor değil matematik.

Biz yaşlı bir takım değiliz. Mertens ve Muslera dışındakilerin çoğu ideal yaşlarda.

Osimhen-Barış-Sara-Yunus-Davinson-Torreira-Sallai vs vs..

Araya 1-2 düşmemiş tecrübe serpmek iyidir. Seneye Mertens ve Muslera yok.

Bence şampiyon olursak, biz git demezsek Mertens kalacak... Tabi aynı veya yakın para vermeyi kabul edersek...

Emin'i geri almak mantıklı olurdu. Detay olarak değil ama bizde genelde Kap öyle geliyor bazen uçağa bineceği zaman görüşmelere başladı sonra sağlık kontrolü imza ve maliyet Kap'ı. Açıklama burada önemli değil aslında oyuncunun Uefa'nın sistemine bildirilmesi önemli. Bunun içinde 7 eylül 02:00'a(TR saati) kadar ile vaktimiz var sanırım. Yarın Lemina geliyor sağ bek ve stoper içinde gelişmeler olur. Uefa'da kim dışarda kalacak o da önemli. Mesela Avrupa'ya Morata, stoper(alınacağını düşünüyorum) kesin diğer isim Lemina mı sağ kanat bek mi bildirilecek? Buna göre çünkü diğer isim için vaktin devam ediyor çünkü. Bana kalsa Morata, stoper, Lemina yada Sallai'yi bildirirdim mesela gelecek kanat bek Trippier ise.

Emin'i geri almak mantıklı olurdu. Detay olarak değil ama bizde genelde Kap öyle geliyor bazen uçağa bineceği zaman görüşmelere başladı sonra sağlık kontrolü imza ve maliyet Kap'ı. Açıklama burada önemli değil aslında oyuncunun Uefa'nın sistemine bildirilmesi önemli. Bunun içinde 7 eylül 02:00'a(TR saati) kadar ile vaktimiz var sanırım. Yarın Lemina geliyor sağ bek ve stoper içinde gelişmeler olur. Uefa'da kim dışarda kalacak o da önemli. Mesela Avrupa'ya Morata, stoper(alınacağını düşünüyorum) kesin diğer isim Lemina mı sağ kanat bek mi bildirilecek? Buna göre çünkü diğer isim için vaktin devam ediyor çünkü. Bana kalsa Morata, stoper, Lemina yada Sallai'yi bildirirdim mesela gelecek kanat bek Trippier ise.
3 +1 yzabilirsin Emini geri alırsan hem de derinlik ...gerçi Emin de biliyor okan hoca oynatmaz diye , o yüzden gitti zaten. burda konuşuyoruzda okan hocanın adam kullanmama faktörüde var...en günceli romaya 500 K ya stoper verdik.

zaten o boşluğu kapatamazsak büyük rezalet - lemina devşirme stoper sağlıklı fikir değil.

dediğin gibi olsada KAP işi genede açıkla bitir kağıt küreğini işte...sonra bak endişelenirim Leminayı beklettiler bilmem kim için. Menajer BJK ye gitti teklif kopardı falan.... aman ha yani valla kıllanmadım diyemem.

Morata + Lemina + Emin + en kötü sallai..

bu kampanya tutar .

Guzel bigun geceden sonra.Ve bizde hazirligimizi yapip buzdolabını doldurduk tabi.pizzalar,çıtır tavuk topları,falafeller...ayriyeten gece icin kahvemiz yaninda bademli kurabiye,elmali cevizli tarçınlı kurabiye ve kremalı havuclu pastamiz var.sizde burhancan dinleyin hala...iyi geceler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt