Transfer Nöbeti #7 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Stopere para basacaklar net şekilde,sagbek garanti gibi

işte yine herşey eğitimden geçiyor

bu parayı bulunca sapıtma işi afrikalılarla bizim topçularda çok var

bi anda ne oldum delisi oluyorlar, ne yapacaklarını şaşırıyorlar

yunus da muhtemelen zengin bir aileden gelmiyor, haliyle o paraya hükmedemiyor para ona hükmetmeye başlıyor
Maşallah Barışa diyelim en azından, gayet düzgün karakterli biri. Ne görev verilse yapıyor, trip el kol hareketi falan yok. Terinin son damlasına kadar her mevkide mücadelesini veriyor

kanka bu eyüpten niye bir şey olmadı? ben aslında ümitliydim o çocuktan, en azından salih uçan kadar falan topçu olurdu ya. kiralık yollasalar da oynadığı maçlarda takip etsek
Hem O'nda hem de Yusuf Demir'de Okan'ın hatası var kanks.Aldırdığın oyuncuyu hem oynatmıyosun hem de kiralamıyosun.2 oyuncuya o kadar maliyetle alıp 1'ini 316 Dk diğerini de 192 Dk oynatmışsın.Avrupa'da 1 başarın yok 2 takımlı Lig'de transfer ettirdiğin oyuncuları az da olsa oynat ya da kirala..

Çok iyi anlaşma. Taraftarla güçlü bir bağı olan sevilen bir oyuncu. Mutlaka katkı sağlayacaktır. Ne vereceğini bildiğimiz topçu deyiminin karşılığı.

Vitik o boya ragmen hiz 13 hizlanma 15 fm e göre. Abdul 10 hizlanma 11 hiz

Gelsin diyecem de sparta en az 12 falan ister herhalde

Yunus camianın çocuğu bir anda hedefe koymak istemiyorum ama onun GS'a verdiğinden çok GS ona verdi. yanılmıyorsam 2018 den beri a kadroda. Yıllardır sabrediyor kulüp, ilk defa 10-15 maç iyi oynadı istediği maaşlar inanılmaz.
Bana göre bu takımın yerliler bazında tavan rakamını Barış almalı. Yıllardır istikrarlı ve üzerine koyarak ilerliyor. En ufak sorunda yaşatmıyor.

En iyi hali bile leminadan iyi olmayan torreira baskıyı hissedip belki biraz daha motive olur da ekstra çaba gösterir

Başka transfer olmazsa 3-4-1-2/4-1-2-1-2 (Baklava).

Muslera
Sánchez Lemina Bardakcı
Yılmaz Torreira Sara Jakobs
Mertens
Osimhen Morata

Güvenç
Baltacı Ayhan Kutlu
Jelert Akman Demirbay Sallai
Akgün
Kutucu Demir (?)​

Kaç yıllık kariyerinde sadece 4 ay iyi top oynamış Yunus'un alması gereken max maaş 1 milyon euro. Fazlası zarar. Gitsin bakalım fazlasını alabiliyor mu? Mümkünatı yok.
Maaşın peşine düşüp kariyerini mahvederek sonrasında pişmanlıktan başını taşlara vuracak haberi yok. Sen floryanın çocuğuysan 2 milyona imzayı atardın zaten bu camia futbolculuğunda da, emekli olunca hocalıkta da yorumculukta da kum gibi para kazandıracak sana . Gs taraftarının sevgisini kaybederse kendisi kaybeder

En iyi hali bile leminadan iyi olmayan torreira baskıyı hissedip belki biraz daha motive olur da ekstra çaba gösterir
Artkasında Lemina güvencesi varken Antep maçındaki gibi ortasaha işleri yapsın yeterli bu arada.

defansif boşluk bırakmada sıkıntı oluyor torreira

bunun içinde ortasahayı 3 leme gibi fikir ortaya çıkıyor lemina tor sara diye , onun tek yoluda sarayı mertens tarafına ofansif ortasaha olarak salmak oluyor.

dener mi hoca öyle bilmiyorum. Lemina'yı stoper yaparsa isyan edeceğim ama (Kaan Ayhan gibi kullanırsa yani)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt