Transfer Nöbeti #7 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Artkasında Lemine güvencesi varken Antep maçındaki gibi ortasaha işleri yapsın yeterli bu arada.

defansif boşluk bırakmada sıkıntı oluyor torreira

bunun içinde ortasahayı 3 leme gibi fikir ortaya çıkıyor lemina tor sara diye , onun tek yoluda sarayı mertens tarafına ofansif ortasaha olarak salmak oluyor.

dener mi hoca öyle bilmiyorum. Lemina'yı stoper yaparsa isyan edeceğim ama (Kaan Ayhan gibi kullanırsa yani)
Bende de lemina-davinson-apo-torreira-sara-mertens üstüne yunus kanat bek yapar endişesi var sürekli

yunusun sakatlık kaç hafta sürecek,, derbiye yetişiyor mu??

yine fb maçının kilit adamı olması muhtemel

Bjk’nin Lemina ile deliler gibi ilgilendiği belli, hem Musratiyi yolladılar hem de Ndour’u.
Ayrıca X’te denk gelmiştim S.Dikme denen muhabirleri Gedson olayını paylaşarak ne gündü falan ile aklınca alacaklarını düşündü.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Son 36 saat. Alabileceğimiz tek oyuncu minimum 10 milyon ile ülke dışına çıkmamış Çek oyuncu.

Nelsson'un KAP gelmiş miydi ?

gelmediyse "500e stoper yollayıp yerine koyamadık" demesin kimse diye mi salmadılar acaba ?

ah ah lemina gibi cimbom icin ölen topculari alacaksin iste, denayer, rashica, gedson. simdi ne takim olurdu.

Nelsson'un gitmesinde bir sıkıntı yok adam Sevilla istediğinden beri zoraki duruyordu bu sene yedeğe çekilince iyice koptu takımdan. Yalnız o takımın esas stoperi Krejci 8'e gitmişken olmayacak paralar vermeyin.

yauv muratcığım apo şuan sürünürken bile kimse nelson oynasın demiyor

bir iki nelson sevdalısı hariç nelsonu takan yok

Nelson gittiği için Nelsoni savunmak kolay ..Temiz iş risk yok stoper ilk hata yaptığında Nelson niye gönderildi denecek ..

Bu arada bana kalsa takımdan ilk gonderilmesi gereken Apo'dur.. Nelson gibi son 5 dk oynamıyor her maç 11de maç ritmi olmasına rağmen inanılmaz hatalar yapıyor..Nelson bu kadar oynasa eminim ondan çok daha iyi durumda olurdu

Bjk’nin Lemina ile deliler gibi ilgilendiği belli, hem Musratiyi yolladılar hem de Ndour’u.
Ayrıca X’te denk gelmiştim S.Dikme denen muhabirleri Gedson olayını paylaşarak ne gündü falan ile aklınca alacaklarını düşündü.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
bundan ben de endişeleniyorum . tivitterda balon gibi şişti lemina olayı çünkü.

onu bekletiyoruz derken bjk işi olursa taraftarda teller kopar.

normalde yunusu hayatta kanat beke yazmam ama orta sahayı bu kadar sağlam tutunca yunus'un defosunu kapatırlar mı diye düşünüyorum bir yandan da. olur mu acaba bu şekilde

vitik-davinson-apo
barış-torreira-lemina-yunus
sara
osimhen-morata​
Güzel kadro ama apo bu sene çok kötü. Sağlam bir adam lazım oraya

Vıtık kesin degilki.okoli,faye ve saba listede gibi

emin niye gelsin zar zor gitti zaten hıyar hayatta dönmez

Gelirse, ilk 11 değilse bile en azından bolca forma bulma garantisiyle ve kiralık gelir zaten. Hani "sana ihtiyacımız var, kiralık gel yarım sezon, Avrupa'ya eklememiz lazım seni" dersek belki... Biraz GS aidiyeti kaldıysa yani bir ihtimal yapar...

Tabi gidişinde ısrarcı olma amacına göre değişir. Sırf oynamak, gelişmek, kariyer falansa kiralık gelebilir yarım sezon oynama sözüyle, ne olacak AMA atıyorum Belçikalı manita falan yaptığı için ille gidicem dediyse o zaman gelmeyebilir. :)

Yarın kimse gelmeyince sıkarlar yine. Lig için oyuncu alacağız

Torreirayi sene sonu lazioya 15e gönderip bissouma alırız inşallah

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt