Transfer Nöbeti #7 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ümit davala lemina icin antrenmanda kendini vermiyor vs. demiş

normalde yunusu hayatta kanat beke yazmam ama orta sahayı bu kadar sağlam tutunca yunus'un defosunu kapatırlar mı diye düşünüyorum bir yandan da. olur mu acaba bu şekilde

vitik-davinson-apo
barış-torreira-lemina-yunus
sara
osimhen-morata​

Stoperin sol ayaklı alınması çok elzem bir durum .. Kaan 3lude fersah fersah iyi Apodan bu sezon hiç cekilmiyor

bundan ben de endişeleniyorum . tivitterda balon gibi şişti lemina olayı çünkü.

onu bekletiyoruz derken bjk işi olursa taraftarda teller kopar.

Yok üstat bu saatten sonra olmaz öyle bir şey de ilgilenmedik diye tweet atmaları acizce, kardeş takımları sponsor bile olurdu sırf biz güçlenmeyelim diye.
Bence yönetimden ziyade Lemina ve taraftar çözdü bu işi

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Apo oynamaya devam edecekse samimi soyluyorum stoper falan almasınlar hiç gerek yok..

Beşiktaş’ta sanırım nakit sıkıntısı var. Ali koç biz alıp kiralayalım teklifini iletmiş

sağ bek transferi bence elzem değil hatta gereksiz gibi geliyor bana bir şekilde orada idare edersen lüks kaçar
10 numara ve stoper acilen alınmalı

Yasin özcan gittimi aston villaya tam üçlünün sol stoperi o çocuk

Sezon başında çok dedim bu çocuğu alabiliyorsak alalım, biraz paraya kıymaktan sakınca gelmez dedim. TR'de yetişme Türk lazım dedim, düşüşteki Abdülkerim'e alternatif olsun dedim, hatta sol bek alternatifimiz de yok dedim, orada da kullanabiliriz dedim. Forum çoğunluğu TR'den adam alınmaz, o paralar verilmez, vs vs... diyordu.

Resmileşti mi transferi bilmiyorum bu arada, en son haberlere göre bonservisini almıştı Villa ama Kasımpaşa'da kiralık tamamlayacaktı sezonu... Transfermarkt'a baktım ama orada gitmiş gibi durmuyor (normalde resmen alsalar ve eski takımında kiralık devam etse görünüyor diye biliyorum)

Lemina önceki döneminde kendisine iyi bakmıyordu zaten sık sakatlanmasının sebebi oydu.

Sonraki 4 sezon oldukça iyi, çok uzun dakikalar olmasa da 2-3 bin dk oynasa yeter zaten bize.

Mevzu bokunu çıkarmamak Kaan bize gelene kadar almadığı dakikaları alıyor mesela son dönemde, oyuncular form durumunu çok etkiliyor bu. Düzenli 20-30 dk oynasa çok iyi katkı verecek adam sürekli 80-90 dk oynayınca batırıyor.

Ondandırki öyle bir noktaya geldikki yedeğe düşen kimseden katkı alamıyoruz günün sonunda, bir kaç oyuncu çok yüksek oynuyor diğerleri çok az.

sağ bek transferi bence elzem değil hatta gereksiz gibi geliyor bana bir şekilde orada idare edersen lüks kaçar
10 numara ve stoper acilen alınmalı
10 numara neden ?
Şimdi sara , mertens , yunus var o mevkide

Stoper ve her iki kanatta oynayabilen kanat bek alınmalı bence

Sağ kanat bek alacaksak şayet Djed Spence zorlamalıyız. İki taraftada aynı seviyede oynayabiliyor, Sacha etkisi alabiliriz.
Bonservisli olmasına rağmen K.W.Peters’tan uyguna gelir.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

''Kariyerine 2002 yılında başlayan ve 2025 yılına kadar Türkiye'de profesyonel liglerde toplam 576 maçta görev alan Yaşar Kemal Uğurlu hakemliğe veda etmiştir.

Yaşar Kemal Uğurlu hakemliği bırakmış
1738746252846.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt