Transfer Nöbeti #7 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
10 verip alınır.

Zima ve krejci de çok pahalıya gitmemislerdi, tahta kapalı diye maksimum 10 olur bence

Yazın en iyi adamları Krejci'yi 8'e satmışlar Girona'ya.
Alak ozaman. Bekledigimiz kabahat. Bu saatden sonra daha iyisini bulamayiz. Boy desen var hiz desen var

Martin Vitik FM24.webp

Adana dönemi de çok iyiydi
İyiydi doğru tabi de Galatasaray performansı özelinde söylüyorum. Biraz parlayan topçuya maaş iyileştirmesi işi de saçma geliyor bana açıkçası. Yerli-yabancı ayrımı yapmadan söylüyorum; maaş konusunda ipin ucu kaçtı.

Bjk’nin Lemina ile deliler gibi ilgilendiği belli, hem Musratiyi yolladılar hem de Ndour’u.
Ayrıca X’te denk gelmiştim S.Dikme denen muhabirleri Gedson olayını paylaşarak ne gündü falan ile aklınca alacaklarını düşündü.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Screenshot Capture - 2025-02-05 - 12-04-25.webp

%100 öyle görünüyor.

normalde yunusu hayatta kanat beke yazmam ama orta sahayı bu kadar sağlam tutunca yunus'un defosunu kapatırlar mı diye düşünüyorum bir yandan da. olur mu acaba bu şekilde

vitik-davinson-apo
barış-torreira-lemina-yunus
sara
osimhen-morata​

Arkasında güncel formuyla Apo değil de daha sağlam biri olsa en azından ligde ben de düşünürdüm aslında. Biraz da bu sene yaptığı patlamayı ödüllendirmek ve mümkünse şu son maçlardaki düşüşünü durdurup devam ettirmek için yapardım. Aslında hiçbir türlü oranın oyuncusu değil bence. Stamina yok çocukta.

Bu arada benim bu Transfer Dönemi'nde en çok şaşırdığım transfer Belotti oldu yav :D Baktım satın alma opsiyonu olmadan kiralamışlar :D İtalya dışına gitmezdi ama bu da 1 başarı kendisi için yav :D

yunus için geçen oğuz altay iyi uyarılar yaptı

ben oldum havalarındaymış, kızların ilgisi falan derken kafa uçmuş bunda

bu kafayla giderse işimiz var, acilen toparlaması lazım

Zaten böyle topçuların oyunundan bir tarafının kalkıklığı hemen belli oluyor. Hemen pas vermemeler, her topu kendim kullanıcam demeler, bir türlü ayağından çıkarmamalar başlıyor...

Bjk’nin Lemina ile deliler gibi ilgilendiği belli, hem Musratiyi yolladılar hem de Ndour’u.
Ayrıca X’te denk gelmiştim S.Dikme denen muhabirleri Gedson olayını paylaşarak ne gündü falan ile aklınca alacaklarını düşündü.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
onu sonradan 3 yıl önce kurduğumuz gedson-amir-salih ortasahasına 3 yıl sonra tekrar geçiş yaptık diye çevirdiler

ama mesela hala amiri geri çağırmadılar

Güzel kadro ama apo bu sene çok kötü. Sağlam bir adam lazım oraya

Stoperin sol ayaklı alınması çok elzem bir durum .. Kaan 3lude fersah fersah iyi Apodan bu sezon hiç cekilmiyor

Arkasında güncel formuyla Apo değil de daha sağlam biri olsa en azından ligde ben de düşünürdüm aslında. Biraz da bu sene yaptığı patlamayı ödüllendirmek ve mümkünse şu son maçlardaki düşüşünü durdurup devam ettirmek için yapardım. Aslında hiçbir türlü oranın oyuncusu değil bence. Stamina yok çocukta.

Abdülkerim'i öylesine yazdım ya, ön tarafın öyle olması mantıklı gelecek miydi size de onu merak etmiştim asıl

6 aydır millet savunma şöyle bekler şöyle çok gol yiyoruz vs derken; bir tane bile adam alamadılar:) yetmiyor gibi elimizdeki stoperide verdik.. bu taraftar sabırsız filan diyorlarda bence dünyanın en sabırlı taraftarıyız..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt