Transfer Nöbeti #7 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sol ayaklı stoper alın!

Apo acilen yedeğe çekilmeli!

Vıtık defansif ortasaha iken stopere evrilmis ve bu yüzden ayağı da iyiymiş sanırım.yorumlar hoşuma gitti.1.5 sene önce fiorentina ve ajax ilgilenmiş

kanka bu eyüpten niye bir şey olmadı? ben aslında ümitliydim o çocuktan, en azından salih uçan kadar falan topçu olurdu ya. kiralık yollasalar da oynadığı maçlarda takip etsek

Ya Eyüp'ten oynadığı o sınırlı sayıda maçta kullandığı 1-2 korner dışında ne gördünüz çok merak ediyorum. Açıkçası poposunu zor kaldırıyordu bence. Çeviklik yoktu, dönüşleri falan ağırdı, vücut yapısı da öyle gibi biraz. Biraz tekniği vardı belli sadece ama o da hani gerçekten üst düzey miydi çok emin olamadım ben. Öyle çok özgüvenli falan da oynamadı. Elbette sınırlı süreydi, o yüzden eminim diyemiyorum ama çok da ışık görmedim ben...

İkinci yarının 4. Maçını oynayacağız bu hafta acele etmesinler

Stoperde Skriniar olmayınca maalesef çok bir opsiyon çıkmadı bize uygun.

Tuta- gelmek istemedi
Pavlovic- gelmek istemedi
Disasi- çift taraflı istenmedi

Diğer adı geçenlerin zaten seviyesi tartışılır.

Günün sonunda Saba ile Vitik kaldı genç oyunculardan.

Bu herif kim ve nerden çıktı

biri açıklayabilir mi

biyogala kim mk
fb haberlerini ve kime ne teklif ettiler bilyo abi.ben ilk nöbet dışında forumda paylaşıldığında gördüm,sonra petersi yazdı.herkes yazar oldu.2.samiyen gibi bisey herif

Stoperde Skriniar olmayınca maalesef çok bir opsiyon çıkmadı bize uygun.

Tuta- gelmek istemedi
Pavlovic- gelmek istemedi
Disasi- çift taraflı istenmedi

Diğer adı geçenlerin zaten seviyesi tartışılır.

Günün sonunda Saba ile Vitik kaldı genç oyunculardan.
alamayacaklar ya da son saatlerde cris tarzı birini çakarlar.

Galatasaray, Sparta'nın stoperi Martin Vitik ile yakından ilgileniyor. İstanbul'un büyük kulübü, 22 yaşındaki Çek futbolcuyu, AS Roma'ya transfer olan Victor Nelsson'un yerine ideal bir alternatif olarak görüyor. (@DenikSport)

Abdülkerim'i öylesine yazdım ya, ön tarafın öyle olması mantıklı gelecek miydi size de onu merak etmiştim asıl

Bana kısmen geldi dediğim gibi ama bence solak stoper de almayız, zaten çok daralmış bir havuzdan adam bakıyoruz bir de solağının denk geleceğini sanmıyorum. O yüzden gelecek stoper de ya merkezde ya sağda oynar. Apo da devam eder ilk 11'de. Hatta solak bile olsa merkezde oynayabilir ve Apo yine solda devam edebilir. O yüzden dediğim gibi çok uygun bulmam o kanadı öyle kurgulamayı. Gerçi Barış oynayınca da kısmen benzer sıkıntı olacak ama Barış'ın geri dönüşleri Yunus'tan daha iyi yine de...

Diğer bir mevzu da Okan Hoca bence Mertens'i kesip o orta saha üçlüsüyle oynamaz sakatlık falan olmadığı sürece. Hatta sakatlık olsa bile maça başlarken öncelikle Ahmet-Barış veya Yunus'u öne atarak oynar, orta saha merkezinde Sara-Torreira-Lemina'dan ikisini oynatır. Ya da en azından ilk onu dener, olmazsa senin yazdığın üçlüye dönebilir.

Podolski şimdiki kadroyla neler yapardı acaba.

Gi9WuxeXMAE7M_n.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt