Transfer Nöbeti #7 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hücuma dönük kanat ve orta sahada yine çok eksiğiz bence
Ahmed Kutucu’nun ciddi katkı vermesi şart, neyseki ilk maçında iyi başladı

Morata sözleşmeside kötü değil açıkçası

şimid bakınca bu şekilde kontrat yapabilen adamlar , nasıl oluyorda kazıklandılar yazın arka arkaya hayretlik bir durum.

gerçekten anlamıyorum nasıl oluyor.

Taraftar baskisi:

1000007487.webp

Doue, wendel olmayinca hepten krize girdiler. Saraya bakinca is yine iyiye döndü jelertte okadar sansli degiliz.

Avrupa listesi zaten belli

Sallai,morata ve lemina yazilir

Bu yüzden stoper icin acele etmiyorlar galiba

IMG_1063.webp

şu adama teklif versek tereyağından kıl çeker gibi alıcaz hem sağ stoper hem sağ bek hala vitikle falan ıkınıyoruz.

Sara geldiği gün söyledim, o rol onu günden güne köreltir diye ki öyle de oluyor.

14 gol 13 asist yapmış adamı koyduk defansın önüne, hiç doğru bulmuyorum. Lucas öne gidiyor önde akıl katamıyor, adamdan top çalarsa işte ayda yılda bir.

Bayağı saçma

Nedense Okan hocanın, markette ne kaldıysa toplayalım, eve gelince onlarla bir yemek uydurururuz tarzında bir taktik anlayışı olduğunu düşünüyorum

stoper hatta 2 stoper çok elzem kanat beki çok sıkışırsan sallai ve jelertle kapatırsın.

kaanın stoper oynadığı maçlarda da çok sıkıntı yaşadın geçen sene.

4 1 2 1 2 oynamaliyiz .
Bizim sıkıntımız 4 lu defansta değil.
Topu oyuna doğru sokamadigimiz için.
Sağ bek alınırsa her türlü 4 lu defansa dönmeliyiz bence .
Mertens yedek kalacak .Baris Sağ ben oynayacak yada sol beke hücumcu sol bek almalıyız.
Kaleci
Baris sanchez Abdülkerim xxxx
Lemina
Torrera Sara
Mertens
Osimhen Morata

Emin en geç yarın açıklanır. Esas stoperi açıklamadan Emin'in transferini bitirip tepki çekmek istemiyorlar.

Son dakika kazığı yediklerini bilseler bile mutlaka bir yabancı stoper yazılacak Avrupa listesine. Umuyorum alınan oyuncu tutar. Yaşlı oyuncu kiralama ihtimali de yok değil. Ramos'a hazır olun siz yine de.

Sağ Bek/Kanat Bek mevkisi için de belli ki taviz vererek de olsa KWP bitirilmek isteniyor. Olmazsa Tripier kiralanacak gibi 0,5+1 yıl.

Sonrasında yerli stoper ve yerli sol bek/kanat bek kovalanacak.

Olur da Osimhen gibi bir fırsat çıkarsa Yusuf Eyüp'e kiralanacak. Fırsat değerlendirilecek.

Bankalar Birliği açıklaması Cuma günü olur.

avrupa listesine 3 oyuncu yazabiliyoruz. sallai morata lemina yazılacak. lemina sağ stoper,6-8 hatta sağ bek bile oynayabiliyor. kimi alırsak alalım avrupa listesine ekleme yapamayacağız sanırım. ya da bugün bi stoper çekip acaba leminayı mı avrupaya yazmayacağız. çok karışık vaziyetler.

Geçen sene Krejci ve Vavro dikkat çekmişti. Vitik ismi geçiyor, 3 ü de Nelson vari oyuncular. Öyleyse Nelson u neden küstürdük. Hocanın kendisine inancı olmadığını fark ettiği için performansı daha da düştü. Sezona kötü başlamıştı evet ama 2 şampiyonlukta doğrudan katkı sağladı. Bu arada bana göre topu oyuna sokma işinde eski Chelsea li David Luiz gibi bir adama ihtiyaç var. Ve kesinlikle Sanchez ya da Abdülkerim in oyun kurmasına ve/veya topla beraber dribling yapmasına izin verilmemesi gerekiyor.

avrupa listesine 3 oyuncu yazabiliyoruz. sallai morata lemina yazılacak. lemina sağ stoper,6-8 hatta sağ bek bile oynayabiliyor. kimi alırsak alalım avrupa listesine ekleme yapamayacağız sanırım. ya da bugün bi stoper çekip acaba leminayı mı avrupaya yazmayacağız. çok karışık vaziyetler.
Sallai yazmazdım
Stoper transferi şart

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt