Ali Bektaş
Ulubatlı Souness
- 22 Kasım 2021
- 30.334
- 22.960
- 1.433
Muslera
Anselmino Davinson Sylla
Trippier Lemina Sara Jakobs
Barış
Morata Osimhen
Anselmino Davinson Sylla
Trippier Lemina Sara Jakobs
Barış
Morata Osimhen
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
iyi geceler rtaşKdbbbbb almışız h.o. geriden geliyorum almadıysak bozmayın
Erken gelme Yiğithanım hayal kırıklığı yaşayabilirsin, anı yaşaKdbbbbb almışız h.o. geriden geliyorum almadıysak bozmayın
Dursun başkanım hele bir Şlak diye masaya koysun bak nasıl geliyorDe Winter'i ikna etmeye çalışırken bizimkileri hayal ettim de
Genoa €25m istiyomuş Juve, Milan, Roma ilgilenmiş
Juve Kelly almış daha ucuza
Roma zaten Nelsson'u aldı
Milan ise Tomori'yi yollasa alacakmış
Bu herif gelir mi lan hiç, Goglichidze bile gelmiyor
Yavaş gelmek iyidirErken gelme Yiğithanım hayal kırıklığı yaşayabilirsin, anı yaşa![]()
![]()
Bizim taraftar çiğ çiğ yiyebilir ilk hatasında. Gelişimi ters yönde dibi görür.Evet onu bende okudum açıkçası.
Koordinasyon'u öğrenmek için iyi bir lig değiliz ama.
İtalya'da 1 yıl daha kalsa daha iyi olur. Eğitilmesi şart kesinlikle mentör ile.
Evet KaDınBudu köfte aldık...Kdbbbbb almışız h.o. geriden geliyorum almadıysak bozmayın
antepte oynayan kacper kozlowski alınabilir bir oyuncu.. 8,10 oynuyor. 21 yaşında.. gücü iyi, ara paslar iyi, kafayı kaldırarak top oynuyor, koşu performansı bölgesine göre oldukça iyi.. potansiyelli oyuncu.. zaten sende sürüsüne bereket deneyimli oyuncu var..
Bugünlere kalırsan tok satıcıların eline düşersin.Önüne gelen her 22 yaşında topçuyu 20 Milyon Euro'luk adam sanma furyası başladı şimdi de.
antepte oynayan kacper kozlowski alınabilir bir oyuncu.. 8,10 oynuyor. 21 yaşında.. gücü iyi, ara paslar iyi, kafayı kaldırarak top oynuyor, koşu performansı bölgesine göre oldukça iyi.. potansiyelli oyuncu.. zaten sende sürüsüne bereket deneyimli oyuncu var..