Transfer Nöbeti #7 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yarın geceye kadar leminadan sonra bi transfer süpriz olur benim için. Sallai Lemina Morata avrupa listesine yazılır gibi duruyor şuanda. Şu lyondaki mata iyi olurdu bu saatten sonra çok iyi bi isim alabileceklerini düşünmüyorum adam en azından sağ stoper ve sağ bek oynuyor ilk yarı 24 maç oynamış.

Jackson haberleri de kesildi.

Faes bildiğin harry maguire gibi dalga geçiliyordu bayağı kötü stoper bunu istediysek gerçekten yazık.

Mukiele alın geçin abi işte daha iyisini yapamazsınız zaten sağ kanat bek, sağ bek, stoper her türlü ihtiyacı da karşılar yani bunların alacağı adam kadar karşılar en azından.

Stoper fransa liginden alınır 2. liglerinden vs iyi alt yapı almış kalıplı bir siyahi alıp gelsinler.

Kim olursa gelsin" adlı çırpınışlar,

CRİS transferi vol2. yaşarız en fazla.

Kimseyi getiremez bunlar.

Brezilya Ligi Uruguay Ligi bütün avrupa stoperleri burdan çözüyor. Biz hala PL’deki ezik büzük stoperlerle uğraşıyoruz

Stopere katiliyorum hatta sol stoper diyorum

Mertens muadili icin lemina transferinden sonra sara’yi ön bölgeye cekeriz diye düsünüyorum

Kanat bek ise bence stoper den sonra en önemli eksiklik cünkü yunus kanat bekte defansif dönüslerde iyi degil

ben o konuda en azından yaza kadar sallai ve jelerte güvenilmesi taraftarıyım

İyi bir Galatasaraylı transfer sezonunda en az 10 kez ret yer

Faes çöpün önde gideni sırf bonus kafa diye bu kadar pr yaptı baska açıklaması yok

Forumumuzca yaşlı bulunan ve istenmeyen Trippie bile teklifimizi reddetmiş
Bunlar hiç kimseyi alamaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt