Transfer Nöbeti #7 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Milan meksikalı forvetin işini bitirmeden Moratayı kesinlikle bırakmadı.

Bizim ileri zekalılar da Nelsonu gönderip yerine harıl harıl stoper aramaya başladılar. Ondan sonra uefa’yı alacaz, pasta kesecez diye ortalıkta caka satarsınız.

Neyse, daha bugün cezam bitti tekrar ceza yemeden bu yazıyı burada bitireyim ben.

Boyu gittikçe küçülüyor
IMG_20250205_170036.webp

Hızlı olmayan siyahi mi olur la o zaman çidden leş
boyu uzun olsa neyse

herifin top speed 30.15 km/h

mesela ağır dediğimiz:
Abdülkerim'in 31.2
Kaan'ın 31.9
Nelsson'un 30.2

belki çeviktir fln beli çabuk dönüyodur ama skills videolarında öyle sekanslar da yok

180 stoper alıyosan hayvan gibi recovery pace'i ve çok temiz ayağı olmalı

arkadaşlar içinizi ferah tutun
bunlar cuesta denen lavuğu bile alamazlar, o yüzden bu kazıktan yırtarız gibi

Erden başkan tehditle falan yaptı bu işleri galiba. İlginç
yönetimin beceriksizliği bir tarafa adamı ikna etmek için yıllık 10 milyon mu vereceksin valla bende genç az buçuk talep gören avrupalı bir topçu olsam bende gelmem Türkiyeye .Okan hoca demedi mi gelmek istemiyorlar diye neyini anlamıyorsunuz

İnşallah Emin Bayram’da geldiği için bu adamı alıyoruzdur

170lik stopermi olur. Yönetim bizi aptal sanıyor herhalde #Cuestaİstemiyoruz

Ne yaşandığını çok iyi tahmin edebiliyorum

Genk ile bizimkiler muhtemelen 7 aydır falan bu Majid Sadick denen herif için görüşüyor

Bunlar da bulmuşlar bir grup kazı yolmadan dururlar mı. Tabii Sadick olur fln diyip ince ince işliyolar

BAM diye Cuesta çöpünü bize çakacaklar şimdi

Saygılar sunuyorum. Bükemediğin bileği öpeceksin. Kopenhag Jelert sokmuş, Freiburg Sallai sokmuş, Monaco Jakobs sokmuş

Genk'in ne günahı var. Onlar da Cuesta soksun

palıstaki munoz da genkte oynayan bi kolombiyalı idi. şayet onun ayarında bi herifse müthiş olur. davinson ile ulusal takımda da birlikte oynamış. makul bi hamle olabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt