Transfer Nöbeti #7 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cuesta işine engel olmalı taraftar. Hangi rezil bu menajer kazığını bize itekliyor. Bir iş var bunun arkasında
Vecino'ya da olduk, sonuç NDOMBELE, bu kadar gömmeye gerek yok, bu adam 25 yaşında ve 21 milli maç oynamış, ben izlemedim ama herkesin gömmesi vs doğru bulmuyorum, Marcao'da nereden geldiği belliydi.

Kan şekerim fırladı, ne cuestası lağn? Çok mu aradınız aloooooo

NE2213 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Cuesta hatipoğlu transferi gibi duruyor. İkna ede ede bu çöpü ikna edebilmiş. Urfaspor transferi gibi resmen

IMG-20250205-WA0008.webp

Cuesta’ya sövmeyin durun adam as stoper değil bir kişi daha gelecek yav. Adam gelmeden adamı demotive de etmeyin

Bu yaz bunlar yaptı ya zaten. Jakobs-Jelert vs vs sjsjs
Tamam işte Osimhen piyangosu ve Kadıköy galibiyeti olmasa Hoca'dan başlayarak kelleler gidecekti.

Bu yaz daha derin bir kadro planlamasına ihtiyaç var. Kaleci, Mertens yerine adam, stoper, sağ ve sol bek...

Bunların getireceği max. kaleci Berke olur ona da 10 milyon € bayılırlar.

Kutucunun istatistikleri iyiydi de ne oldu forumun yarısı eleştirdi,istatistikler yanıltıcı olabilir ortada oynayan stoper ile kenarda oynayan stoperin hava topu istatistiğini bire bir karşılaştırmak mantıksız.

metehan da gözüyle markaj yapıyordu bu arkadaş da aynı şekilde. Muhtemelen Metehanın ayakları daha iyidir yazık harcanan paraya ya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt