Transfer Nöbeti #7 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ya sanki AZ'yi yenebilecez mi Cuesta gelince

Adamı hasta etmeyin

Gidin düzgün birini alın domalarak. Goglichidze falan alın

Kutucunun istatistikleri iyiydi de ne oldu forumun yarısı eleştirdi,istatistikler yanıltıcı olabilir ortada oynayan stoper ile kenarda oynayan stoperin hava topu istatistiğini bire bir karşılaştırmak mantıksız.
Sâlla gitsin ya buraya kalsa davinson da çöptu

Lemina fb maçında oynar ; amrabat ve fred kırmızı görür atılır

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Vecino'ya da olduk, sonuç NDOMBELE, bu kadar gömmeye gerek yok, bu adam 25 yaşında ve 21 milli maç oynamış, ben izlemedim ama herkesin gömmesi vs doğru bulmuyorum, Marcao'da nereden geldiği belliydi.
Sonucun ndombele olması vecinoyu doğru yapmıyor. Taraftar sana git ndombele al demedi sonuçta.marcao scout işiydi bu menajer kazığı

Oyuncu için değil, şu beceriksiz ve artık hain oldukları da kabak gibi ortada olan adamların gitmesi için yangin yapılsa keşke.

Ulan bu sene şampiyonluk o kadar önemli ki..
Şampiyon olmayalımda defolun gidin deme noktasına getirdiniz adamı.
Sizin egonuz batsın reklamınız batsın..
Bunlar Galatasaraylı falan değil.
Galatasaraylı adam baktı bu işi bilmiyor ayrılır.
.

Kaan’ın savunma istatistikleri çok kötü ve ortasaha olduğu maçlarda verimli olduğu için artık sadece önlibero oynayacak.

Bu nedenle 2 stoper alıyoruz ama sağ bek Jelert’e forma verecek. Bekleyin biraz.

1738766583133.webp

Lan bari uçak prag a gitmişken şu vitik veya preciado ikisinden birini alaydınız bari be.

.......................... Muslera..............
................Vitik....Sanchez... Apo.....
Preciado..Sara..Lemina..Torreira.. Barış
....................Morata.....Osimhen...........

Valla fittim ya

Lan hadi diyelim hakkaten alabileceğimiz en iyi adam Cuesta

Daha iyilerini kulüpleri bırakmıyor ya da adamlar gelmek istemiyor diyelim

Ulan o durumda bile opsiyonlu kiralarsın Cuesta'yı

Genk ona bile razı çok belli. Bak senin iyi stoperini bile €1m maliyet yapıp deniyolar beğenirlerse €10m'ye alacaklar

Ki bu herif €16m nakit teklif görmüş bi herif

€500k kiralama €5m opsiyon koysan salmayacak mı Genk Cuesta'yı. Cuesta gelmeyecek mi kiralık olursa

Valla bu derece iş bilmezlik olmaz ya

5 milyon eurodan fazla vermemislerdir diye umuyorum Cuesta icin.

Sallai, lemina ve morata listeye yazılıp stoper için son güne kadar arama yapılmalıydı. Ne bu acele

Şİkecilerle maytap yapıyoduk çöp sikrinar ve brezilyalıyı aldılar diye, bizimki onlardan beter. Ulan hani pavlovic'e 20 vermiştik? Bi işide doğru yapın arkadaş kutucu ve lemina kapıda yatmasa onlarıda alamazlardı. Nelsson kalsaydı bari yazık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt