Transfer Nöbeti #7 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cuestayı tanımıyordum,kolombiya milli takımında ki maçlarından skills yapmışlar,sanchezi çok beğendim valla yine..bence bu cuesta iş yapar,sadece öne doğru değişik koşuyor. Uygun maliyete aldılar iş yapar.zaten apo,kaan sanchez oynayacak.

Hep aynı takımlardan reddediliyoruz gibime geliyor biraz ufkumuz genişlesin başka takımlardan da reddedilelim.

Opoku gelsin inanılmaz atletik bir adam zaten hayvan gibi güçlü aynı zamanda topla dripling filanda atıyor çılgınlar gibi.

Başakşehir 9 istiyorsa 7'ye bu iş bitirsinler.

Richard Rios vardı bide Colombian.

Inlesin tüm ülke zaferinle Şanlı GALATASARAY

bokele falan nedir arkadaş diyordum bir kaç gün önce..

son çıkan haberleri görünce ben okeyim.. bokele gelsin, lütfen

Geçen sene Davinson varken bile Nelsson'u oynatıyordu hoca Nelsson'a çöp çektiği tamamen yalan. Hatta geçen sene bir ara muhabir Davinson'a sakatlığını sorduğunda sakatlığım yok hocaya sorun dedi. Nelsson iyi oynadıkça hoca oynattı. Nelsson gidemediği için bir de ailesi de bu yaz ülkeden ayrılınca iyice koptu oyuncu ve oynadığı tüm maçlarda da kötü oynadı.
Diğer mesajlara benzer soruya cevap verdim. Davinson iyileşti ama kadro çok iyi form yakalamıştı. Kesemedi bu da zaten Nelsson'a yazar.

Karagümrük deplasmanında yenmemize rağmen Marcao bizim stoperleri biraz ezince hemen sonraki maç içerdeki fb deplasmanında Davinson'u 11'e attı. Yenildik zaten galibiyet serisi bitti. Aile durumu ayrı ama ailesinden uzakta oynayan teka dam o değil. bjk maçı ile birlikte biletini kesitler. Belki de Galatasaray kariyerinde ilk bireysel hatası golle sonuçlandı diye kesik yiyen tek adam Nelsson.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt