Mert Erdaloglu
10 Numara!
- 26 Haziran 2018
- 14.671
- 8.095
- 1.428
Ortada planlama olmadığının kanıtı son gün herkese haber yolluyorlar fırsat diyorlar birde
herşey kanıtlı.GS'yi bir süre takipten çıkıyorum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
+ Sol ayaklıymış, ben sağlak hatırlıyordum. Eğer +solaksa dakka düşünmesinler.Opoku gelsin inanılmaz atletik bir adam zaten hayvan gibi güçlü aynı zamanda topla dripling filanda atıyor çılgınlar gibi.
Başakşehir 9 istiyorsa 7'ye bu iş bitirsinler.
Zor cuestayı aldık gibi duruyor bu tandeme yorum alalım o yüzden knkCuesta yerine bokele gelsin
Net OpokuCuesta mı Bokele mi Opoku mu Metehan mı hangisi daha iyi anket yapılabilir
Patlamaya müsait gözüküyorZor cuestayı aldık gibi duruyor bu tandeme yorum alalım o yüzden knk
Hasan çam renkdaş bile bunu dediyse cueasta işi döndürülmeli, yönetim istifa ettirilmeli.Sizin yapacağınız işe sokayım . Bundan önceki yönetimlerde rezil oldu ama kulübün kasasında parası varken rezil olan ilk yönetim
3yildir bunu yapiyoruz ztn yawOrtada planlama olmadığının kanıtı son gün herkese haber yolluyorlar fırsat diyorlar birdeherşey kanıtlı.GS'yi bir süre takipten çıkıyorum.
Small boy zurnafor = cuestaOzornwafor gibi nöbet
6,5-7 ye biter, müdahalelerde iyiydi, hızlımıydı onu hatırlayamadımOpoku bence de ihtiyacimizi karsilar
Atletik ve hava topunda iyi