- 3 Temmuz 2012
- 139.640
- 88.043
- 5.338
Goglichidze al gec
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
6 milyonsa hiç almayak. Eldekilerle devam edek
6 milyonsa hiç almayak. Eldekilerle devam edek
Yok benim kast ettiğim içerdeki fb maçına Nelsson'u kesip Davinson'u 11'e attı.
Davinson'un sakatlık süreci Kopenhag deplasmanında önce başladı zaten. Manu maçına Kaan'ı stoper oynattı Davinson sakatken.
Sonra zor bela iğne ile falan Davinson'u Kopenhag maçına yetiştirdiler. 30. dakikada yere yattı çıkmak istedi ama sonra çıkmadı maçı tamamladı.
O maçtan sonra ligde uzun süre sakattı forma giyemedi. Deplasmandaki fb maçında da o yüzden Nelsson sahadaydı diye hatırlıyorum.
Son maç sakat mevzusu biraz komikti bence pek bir şeyi yoktu kadrodaydı. Kenarda Berkan'ın gole birlikte sevindiler diye hatırlıyorum. fb maçında sakat deselerdi neyse sonraki hafta demeleri biraz garip oldu.
Cok oluyor öyle, abv öyle sayfaninTransfermarkt'ın da açılmayacağı tuttu... Sırf zarar site... Azıcık data inceleyeceğiz ya...
Bu herifin boyu kısaSon mener macinda skriniari da gördük:
![]()
Kaan Ayhan'dan farkı yok, orta saha zaten. Yaş ilerleyip tempo düşünce stoper oldu. Pozisyonunun adamı değil, hata yapması doğal.Dier'ın son durumu nedir bilmem ama en azından 6 aylık bir yara bandı yapabilir miyiz?
Gerçi prime döneminde bile çok bireysel hata yapıyordu şimdi daha beterdir.
Milanın %20 payı var ondandırMilan ne alaka Simic ile
Penis büyütmeyse hayırlısıCerrahi operasyona gidiyorum beyler Allaha emanet olun
@Metin İbrahim Kavukçu @Gökhan Aytepe @Ali Rıza DEMİR @Feramuz Kayalar