Transfer Nöbeti #7 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cuesta'nın boyu kısa da işlevi nasıl acaba?

Cuesta geldiği senaryoda; FB maçında sağ stoperde Kaan oynarsa +1 gol, Cuesta oynarsa +2 gol yedik ona göre hesaplarınızı yapın...

Biz miyiz o chance. Şuan daha garanti bir isme gitmek daha doğru olmaz mı
garanti diye bisi yok

bak fbde 2 stoper sakatlandı

kumar işi

stoperi önceden bitireceklerdi ama 20 25 mioluk adamların peşine düştüler

dün romanın alamadıgı 10mluk adamı coktan bitirirdik istesek

Şuanda

İlkay
Simic
Frankowski

Gelse mutluluktan uçarım

Kelhan ilk defa samiyen açıklamadam bir haber verdi. Şimdi yangından gelmez diye yazmış çizmiş. Asıl mesele bunlar kendini ne zannediyor da taraftara akıl vermeye kalkıyor. Haberciligini yap çekil kenera otur. Ağzının payını vermek lazim.

Cuesta transfer gorusmeleri icin mac kadrosuna alinmamis diyorlar.

Djigaya 12 verecektik nerdeyse, o para simice değer

Galatasaray'da %1 > %99 o yüzden %50'yse bu iş olmaz işin kötüsü para var halen kiralama teklifi yapıyoruz Dursun başkanın B.B keyfi için oyuncuda alamıyoruz, Şubat divanda şov yapmak için şampiyonluğu satmayı bile göze alırlar geçen sene Boey sürecinde de böyleydi yine takımın seviyesini düşüren oyuncular almıştı.

Frankowski vs bay

IMG_8188.webp

ndombeleyi istedik gibi üstad

burda begenmeyen görmedım pek

Ben yalvardım yalvardım almayın diye. Kaç senedir ilk 11 çıktığı maç olmayan göbekli bir adamdı zaten, çok belliydi ne olacağı. Vecino'yu da dedim almayın diye o ayrı ama Ndombele adı haftalarca konuşuldu. Baya da like alıyordu almayın dediğim postlarım sanki...

Lens de salakti formda oyuncusunu kiralayacak🤣. 10dk sonra lens teklifi red etti haberi gelir

Ah yönetim ah, zenginiz suyuz buyuz 25m€ luk transferlerden nerelerde düstük gene.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt