Transfer Nöbeti #7 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Samiyen simic sorusuna cevap vermemiş hiç alınacak bence

Sami Yen tüm süreci nasıl adım adım bilebiliyor ? Yönetimden biriyle doğrudan irtibatlı olmasa mümkün değil.

Haluklari taşımayın buraya.cunku onlar yayindayken haber dusebilir surda listeye 1.5 gun var
HalukNapar.webp

Yanlıs bilgi mata sag bek icin alınmıyor

Dogru bilgi mata 3lüde sag stoper icin alınıyor

3'lü defansta oynamak biraz değişik bir olay bence salt stoper olarak bakmayın olaya. Muhtemelen Cuesta'da Davinson gibi zaman zaman orta sahaya çıkıp orada topu karşılayacak, 3'lü devam edeceğiz gibi görünüyor, bize bek gibi oynayacak bir stoper lazım aslında. Mesela Davinson orta saha civarlarına çıkıp kaleden uzaklaştıkça hem atletliğini kullanıyor hem daha efektif oluyor, geri yaslandığımızda çok sakar oluyor genelde. Cuesta iyi transfer gibi bana göre. Sağ stoper Davinson, sol stoper Cuesta yapıp ortaya da Kaan'ı koyup dengeleyebiliriz orayı, Kaan üçlünün ortasında 2 maç oynadı hatırladığım kadarıyla baya iyi oynamıştı zaten çok dengeli bir oyuncu sadece temposu düşük.

Emin bayramın kral oldugu ligde bu sene yedek kalmış 25 yaşında genk dışında tecrubesi olmayan bir adam bu Cuesta.
Bunun tutma ihtimaline inanıyorsan git piyango bileti al onun ihtimali daha fazla.
Elindeki stoperi verip bunu almak. Golfu verip linea almak gibi birsey.
Gercekten artık bu beceriksizlik yetti ya, kimler kimler konuşuldu gelinen noktada Genk'in yedeğini üçlü için alacagız.
Yine 2. macın sonunda stoperde Kaan oynayacak. Rezillik demek bile yetmez ya

mata+fkowskide olabilir

ikiside oynayabilir aynı anda

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt