- 2 Temmuz 2011
- 138.475
- 59.099
- 5.488
Sevmek zorunda değilim ben duyumcu sevmiyorum. Levent abi uçak haberi verince de rahatsız oluyorum ben.Ben yabanci hayranıyımSenin bu samiyen nefretin nereden geliyor yav serg
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sevmek zorunda değilim ben duyumcu sevmiyorum. Levent abi uçak haberi verince de rahatsız oluyorum ben.Ben yabanci hayranıyımSenin bu samiyen nefretin nereden geliyor yav serg
Hepsini dahil edemiyoruz kigetirin oradan 1 Al finali.

Yani Genkin yedeğini en eksik yerine alıyorsan haklı adam. Yahu bide havadan sıkıntı var, onda da yok adam. Çok ama çok kötü bir durum.Uğur k. cuesta izledim diyor ve fena çöplüyor. İtin bi tarafına şey yaptı resmen
Birisi de bizim yönetimi arayıp o dediğini yapar yakında böyle devam ederlerse1 gün bi yönetici canlı yayında arayıp ana avrat sövmeli bu salağa.
Cünkü oynatmadi okan, şu rotasyon işi beceremiyor maalesefEmin kendi gitmek istedi.
Beceremeyecekler gibi maalesef.
Gerçekçi olan stoper Cuesta, sağ kanat bek Barış, sol kanat bek Berkan (Jakobs sakat)
19 yaşındaymış bu velet
Kaleye herhangi bir adam
Şu frankowskiyle simici alamazlarsa 7 sülalesine sövecem bu beceriksiz hatip in yaz + kış 2 dönem 1 yıldır ebemizi belledi herif ya![]()
Naci Liboşu getirin bana.
Ahlatın başındayımVah Galatasaray'ımız kimlere emanet
Galatasaray, stoper transferini yaptıktan sonra transferi kapatacak! (Spor Gecesi)