Transfer Nöbeti #7 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
nelsson bizden temelli gittigi gün belki anlatır herşeyi gerçi öyle karaktersiz adam degil

ama kendisine mobbing uygulandıgı hocanın gitmeye zorladıgını herkes biliyor

yazık ettık taş gibi stopere
Sadece o yemedi mobbingi. Ziyech ndombele, filan falan. Hatta zahadan bile farkli faydalanabilirdi.

Ben fırsat transferi lafını batman petrolspor dahil hiçbir kulüpten duymadım. Bizim yönetimlerin şark kurnazı hallerinden bıktım

Takımda kafa vuran oyuncu yok, kaleci zaten yan toplara çıkmıyor, gidip stopere de 1.79 adam almaya çalışıyoruz:dddd

Elalem sakatları dondurup yerine adam alıyor, bunlar daha 14 yabancıyı doğru dürüst seçemiyor, kontenjan dolduramıyor. Yusuf Demir'in 3.senesi, hala bir şey yapacak diye bekleniyor. Hem oyuncuyla hem taraftarla dalga geçiyorlar. Oynamayan birini ısrarla kadroda tutmak veya gideceği belli olan birine kulüp aramamak skandaldır

İbo ve kavukçu avrupadan büyük yıldız topçular hariç ,3 tane topçu sayamaz gidip futbolu emanet ediyoruz

kimi yollayıp fırsat kovalayacaksın peki ? yusuf var bitek ?
Off.hergun hesaplama mi yapacağız.lemina ile beraber 13.yusuf giderse stoper ve sagbek alabiliyorsun.icardi dondur firsat transferi yap.hatta jelerti de gonder hollandaya falan sag kanat al

Taraftar istiyor - hoca değil Başkan hediye gibi alınsın diyor
trasnfer hazır bekliyor - taraftar isyan ediyor , kulüp içinde ses çıkıyor.

bu nasıl teknik ekip ve trasnfer komitesi abicim...belli edip ne tepki çekecek ölçerek iş mi yapılır

bu harbi işbilmezlik - okan hoca bu işin ne kadarında ve ne tepki veriyor aşırı meraklıyrım.

ultraslanda kuzenim var eğer yarın falan bu cuesta için karşılama paylaşımı yaparlarsa arayıp ana bacı söveceğim ona

Sadece o yemedi mobbingi. Ziyech ndombele, filan falan. Hatta zahadan bile farkli faydalanabilirdi.
zaha ve ziyech biraz karakter olarak sıkıntılı adamlar o konuda kısmen hak verebilirim ama nelsson gibi adamı bildigimiz yedi mobbing uyguladı en sonunda ihaleyide oyuncya yıktı gitmek istiyor diye
umarım pişman olmayız

Avrupa'da transferin kapanması çok iyi oldu. Yıldız üstüne yıldız, fırsat üstüne fırsat yağıyor. Hatip ve Kavuk gibi iki iş bitirici yöneticiye, Dursun gibi bir lidere sahip olduğumuz için çok şanslıyız. Bunlara her türlü yetkiyi veren kongre üyelerine minnettarım.

1738787533926.webp

Haluk Yürekli: "Gardi üzerinden Empoli'deki Saba Goglichidze ile belli bir mesafe katedilmiş. Bir de Prag'tan Vitik varmış. Onlar da masadaymış. Bu oyuncular masadayken Cuesta... Cuesta transferi için bitti demiyorum, Galatasaray içindeki muhalefet bu transferi önler mi, bilmiyorum."

Off.hergun hesaplama mi yapacağız.lemina ile beraber 13.yusuf giderse stoper ve sagbek alabiliyorsun.icardi dondur firsat transferi yap.hatta jelerti de gonder hollandaya falan sag kanat al
Yönetimimizi hiç mi tanımadın yav

adamlar tivitten nabız yoklayıp iş yapıyorlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt