- 19 Mart 2014
- 29.624
- 31.043
- 2.718
Pavlovic'i izliyoruz valla istememiz bile inanılmazmış.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yarı fiyatına alırdın hem de.Cuesta'yi istesen, 10 Ocak gunu yani 1 ay evvel imzayi attirirdin. Boyle salak planlama yoktur baska kuluplerde.
Bu emre zeytinli ve hakan motz herseyi yaziyo buraya.pandemi dönemi fındıklı nutella muhabbetime izin vermedi keramettin abi,pizzayı yasakladı.bi diziden bahsettim hemen konusuna taşınmış mesajım.zaten diziden de bisey anlamadım8 diyolar 5e fln alınınca ha iyi bari densin diye.
matayı alın gidip
Neeee 8 milyon da bonservis mi, yahu bu işte pislik var, net pislik var. Kim varsa bu transferde HAİNlikle defedilsin.Bastırabildiğiniz kadar bastırın sosyal medyadan, Genk’in yedeğine 8 bons vermek nedir lan t mi geçiyorsunuz
Satarken geri çağırma maddesi vardı 4 m. euro gibi bir rakamdı. 6-8 vereceğimize havaya en azından kendi oyuncuma veririm.Geri cagirin derken? Herifin tapusu bizde degil ki artik![]()
tamda buna ayar oluyorum.Bütün bunlar olurken takımın hocası ne düşünüyor bu Cuesta hakkında acaba. Hiç itirazı falan olmuyor mu mesela.
Neyse sene sonu topundan kurtulacağız umarım.
İcardi ve Sara'ya da kötü dememiş miydi? Ben mi yanlış hatırlıyorum.Uğurun kötü dedikleri hep kötü çıktı