Serdar Ünsal
Hocaların Hocası
- 14 Temmuz 2017
- 51.822
- 40.567
- 3.413
IKisini de yemedimArabaşı mı arap aşı mı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
IKisini de yemedimArabaşı mı arap aşı mı
güvenmekten ziyade tepkiyi dillendiriyor olmaları ve tivit tagini göstermiş olmaları etkileyici olabilir bu arada
Güzel haberCarlos 2 ay olmayabilirmiş
Yok saraya bişey dediğini hatırlamıyorum, belki maliyetten vurmuştur, icardiye doğal olarak falcao travmasıyla giydirdi. Yoksa tete alındığında falan sağlam giydirmiştiİcardi ve Sara'ya da kötü dememiş miydi? Ben mi yanlış hatırlıyorum.
Sanchez e sormuşlardır o da Ok demiştir abi ne alakaSanchez, Cuesta'yı bu kadar istemişse bir zahmet tüm maaşından feragat etsin de görelim.
antuya baktım öyle diyorlardı yarın kesinleşirGüzel haber
Sağ beke Sallai yazılıranlamadıgım şey biz neden stoperi avrupaya yazdırmaya ugrasıyoruz bize sag bek lazım esas
Biz zaten 4 milyona sattik, ayni paraya geri satin alma opsiyonu yok. Sadece oncelik hakkimiz var.Satarken geri çağırma maddesi vardı 4 m. euro gibi bir rakamdı. 6-8 vereceğimize havaya en azından kendi oyuncuma veririm.
Bu ahlat simit güneş neler çeviriyorlar merak etmiyor değilim"Birileri saçmalamasa" ne demek? Neden yatmış Bijol anlamadım?