Transfer Nöbeti #7 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Elalem sakatları dondurup yerine adam alıyor, bunlar daha 14 yabancıyı doğru dürüst seçemiyor, kontenjan dolduramıyor. Yusuf Demir'in 3.senesi, hala bir şey yapacak diye bekleniyor. Hem oyuncuyla hem taraftarla dalga geçiyorlar. Oynamayan birini ısrarla kadroda tutmak veya gideceği belli olan birine kulüp aramamak skandaldır
Gerçekten yusuf ve benzeri hiç süre almayan oyuncuları hala kadroda tutmak rezillik..
Hem yetersiz buluyor oynatmıyor hem kadroda tutuyor.Tamamen şansa gidiyorlar..

Galatasaray 40 tane oyuncudan red yemez. Bu süreç bile başlı başına rezilliktir. Hatipoğlu istifa ettirilmelidir.

Berkan ile Jakobs sol stoper, Lemina sağ stoper alternatifi olarak avrupa kupalarında oynayabiliriz. Lig için kalan sürede 1 tane stoper alınsın ben okeyim, zaten Mart ayının 2. yarısından itibaren haftada tek maça düşeceğiz.

Hatta stoper mi öncelik kanat/10 numara mı ben tercihimi Mertens yerine kreatif adamdan yana kullanırım.

Bastırabildiğiniz kadar bastırın sosyal medyadan, Genk’in yedeğine 8 bons vermek nedir lan t mi geçiyorsunuz
Belki cannavaro, Bülent kaptan gibi bı adamdır admirim
Bu arada katılmayanlar olacaktır adı geçmişken Bülent kaptan efsanemiz eyvallah da az maçta yakmadi bizi hatırlanmıyor herhalde

Yazı düşünmek bile istemiyorum yav. Kaleci 10 numara stoper bekler kanat. Satışlar da cabası.

Bu ekibin başı Metin Öztürk, GSYİAD’ın arka bahçesi yaptılar kulübü.

Kimse de tepki göstermiyor, nereye kadar sürecek belirsiz.

Eleştiri kültürü son dönemin en çok iş yapan yöneticisine vardı ama bunlara yok, neyin ne olduğu belli, bunlar şampiyonluğu da satar.

Bi bok almasınlar, bu kadar basit. Kimseyi almasınlar.

Stoper almazsak top oynayamayacak bu takım...

İkisi tartışmalı, biri düşüşte, biri zaten GS seviyesinde olmayan 4 stoperle ÜÇLÜ OYNAMAK ZORUNDAYIZ.

Dörtlüye dönsek sağ bek yok, sol bekteki tek adam müzmin sakat...

Çift santrafor + Mertens'i dörtlü düzenler de kaldırmaz muhtemelen... Mertens olmasa bile 4-4-2 orta sahalarımız bile kaldırmaz...

Stopersiz şampiyonluk ciddi tehlikeye girer kısacası... Çünkü takımın omurgası... Sistem için de acil ihtiyaç...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt