Transfer Nöbeti #7 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sırf Davinsonun yancılığını yaptı diye kıyrıtık takımın yedek stoperine 8m verilir mi kafayı mı yediniz la siz? Biz davinsonun kendisini 9a aldık :d

ee biz bunları aylar öncesinden yazdık

bunlardan transfer beklemeyin,, elimizdeki oyuncuları satmasalar kafi dedik

osimhenin geldiği günde istifa dedik, kendi stadlarında dayak yedikleri günde

erden timurun burnundaki sümük bile olmayacak adamlardan beklentiye girmeniz hata

istifa!!!!!!!!!

Cuesta nın isim falan geçtim profil bilmem ne 6 Şubat ta gelmesi en büyük rezillik asıl.

Stopere 20 milyon verme fikri de saçmalık illa bu olacağına 8 milyonluk noname kazıgına bile razıyım. 20 milyona aldığımız stoper bize ne katacak, onu satabilecek miyiz bomboş ya bu stoper işi. Adamlar dijuku buldu mesela opoku lan Omar colley bile bu para verilmesi düşünülen adamdan az değil kısacası para sacilacak bir mevki değil. Üst limit sanchez işte ki adam Dünya capinda oyuncu

Fırsat transferi denilen olay bu işte sıkışıp kalıyorsun, herkes farkında ama yöneticilere anlatamadık hayır bugün verecek 8-10 milyon var ise zaten geniş zamanda rahatça istediğini alabilirsin hakikatten gel izah et desen hiç bir yönetici altından kalkamaz.

Berkan ile Jakobs sol stoper, Lemina sağ stoper alternatifi olarak avrupa kupalarında oynayabiliriz. Lig için kalan sürede 1 tane stoper alınsın ben okeyim, zaten Mart ayının 2. yarısından itibaren haftada tek maça düşeceğiz.

Hatta stoper mi öncelik kanat/10 numara mı ben tercihimi Mertens yerine kreatif adamdan yana kullanırım.
Bek yok ki takımda, hadi stoperi falan bir şekilde hallolurda. Bek kim?

Hayla daha inatlaşıyorlar benim dediğim gelsin diye galiba. Okan zaten ne versen eyvallah dicek, plan yokki adamda

Roma yöneticisi olsam cidden acırdım hallerine...

Ya bunlardan biz daha 2 gün önce 3 kuruşa stoper kiralamadık mı? Menajerler fellik fellik stoper arıyorlarmış diyor, salak bunlar herhalde derdim...

Okan burugun vur kafasına al ekmeğini valla

İşe yarar 1 stoper almak bu kadar zor olmamalı ya. Stoper dediğin bulması en kolay mevkii belki de

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt