Transfer Nöbeti #7 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Osimhen Morata
Yunus/Ahmed
Barış Lemina Sara Frankowski
Davinson Kaan Mata
Muslera

Vaaay babayin...

Roma yöneticisi olsam cidden acırdım hallerine...

Ya bunlardan biz daha 2 gün önce 3 kuruşa stoper kiralamadık mı? Menajerler fellik fellik stoper arıyorlarmış diyor, salak bunlar herhalde derdim...
bizde hic degilse sportif başarı oluyo

romada oda yok

Fırsat transferi denilen olay bu işte sıkışıp kalıyorsun, herkes farkında ama yöneticilere anlatamadık hayır bugün verecek 8-10 milyon var ise zaten geniş zamanda rahatça istediğini alabilirsin hakikatten gel izah et desen hiç bir yönetici altından kalkamaz.

fırsat transferi dediğin şey istisnadır renktas bizde kural oldu

sen transferi ihtiyaçlarını karşılayacak tamamlarsin ama aklında olmayan bir fırsat gelişir alırsın

budur fırsat transferi

ihtiyacı son dakikaya bırakmak fırsat değil olsa olsa culsuzluk ya da aptallık olur

sadece ödenen parayla değil fırsat maliyeti ile kocaman bir kazık girer

okan burugun topcu almamak işine geliyor

adam sadece 11 kişiyle oynamak istiyor yedek falan umrunda degil

oyuncu degistirmeye bile korkuyor

zar zor ortasaha aldırdı taraftar

Stopere 20 milyon verme fikri de saçmalık illa bu olacağına 8 milyonluk noname kazıgına bile razıyım. 20 milyona aldığımız stoper bize ne katacak, onu satabilecek miyiz bomboş ya bu stoper işi. Adamlar dijuku buldu mesela opoku lan Omar colley bile bu para verilmesi düşünülen adamdan az değil kısacası para sacilacak bir mevki değil. Üst limit sanchez işte ki adam Dünya capinda oyuncu

Yanlış 2-3 adama ederlerinin üstünde bir para vereceğime, o paranın 2 katını bir tane doğru adama vermeyi tercih ederim...

Yönetim tez zamanda gitmek istiyor herhalde bugün yaptıklarına bakılınca

Roma yöneticisi olsam cidden acırdım hallerine...

Ya bunlardan biz daha 2 gün önce 3 kuruşa stoper kiralamadık mı? Menajerler fellik fellik stoper arıyorlarmış diyor, salak bunlar herhalde derdim...
Onlar da ayrı salak, gecen sene elimizden aldıkları stoperi verdiler, şimdi yedeğimizi aldılar.

Ha bizim yönetimin salaklığı bizi bağlar.

Paranın yüzü sıcaktır, Belçika'da en fazla 400-500 bin euro alır. Verirsin 1m. euro, ilk uçakla gelir
nelsson gibi oda

hocadan ilk 11 alamayacaklarını düşündükleri için emin yazın gitmek için tutturdu - nelssonda zaten uzun süredir gidiciydi o şekilde. nelsson edepli davrandı kontrat uzatarak gitti kiralık .

emin mızmızlandığı için yazın gitti.

Yaw Fener'in stopere bu kadar harcama yaptığı ortamda neredeyse sıfır sakatlık ve sıfır risk barındıran Nelsson nasıl 500 B karşılığında kiralanır ben anlamıyorum. Stoper alsaydık ve Nelsson kiralansaydı bir nebze anlaşılırdı ama kimseyi almadan eldeki oyuncu yollanmaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt