- 20 Mayıs 2011
- 23.340
- 10.307
- 1.873
Meunier’in çıkış yaptığı yıllar gibi düşünLa liga izleyen illa ki vardır eğer iyiyse gözüne çarpmıştır yarın yorumlarına bakarız iyi tarafı 1.86 boyunda gidip 1.78 stoper alıyorsak buradan telafi etmemiz lazım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Meunier’in çıkış yaptığı yıllar gibi düşünLa liga izleyen illa ki vardır eğer iyiyse gözüne çarpmıştır yarın yorumlarına bakarız iyi tarafı 1.86 boyunda gidip 1.78 stoper alıyorsak buradan telafi etmemiz lazım.
O boyla 3lünün stoperde de oynatirsin. Hizlanmasi iyi. Daha cok kanatta oynuyor gibi. Neyse ya bosuna yorum yapuyoruz yine, alabilcekleri yok. Cuestayla devam.3'lü oynayacağız işte Juanlu'da kanat bek olarak gelecek.
Muslera
Cuesta - Sanchez - Abdülkerim
Juanlu - Sara - Torreira - Lemina - Barış
Osimhen - Morata
Ahmedhodzic bunların içinde baya overrated hocam yaBoscagli
Lucumi
Vitik
Ahmedhodzic
Tuta
Zeno van den Bosch
Diyebilecekken Cuesta skandaldır
Belçika Ligi'nde yedek bekleyen adama 8 vereceğime şunlardan birine parayı basarım daha iyi. Rezaletten başka bir şey beklemiyorduk ama bu kadarı fazla.Ahmedhodzic bunların içinde baya overrated hocam ya
Sanmiyorum 8 olacagina o yine burhancanin sallamasyonu.Belçika Ligi'nde yedek bekleyen adama 8 vereceğime şunlardan birine parayı basarım daha iyi. Rezaletten başka bir şey beklemiyorduk ama bu kadarı fazla.
İşte bunlardan biri daha gelse Cuesta ile o zaman güzel üçlü olurdu. O zaman derdin ki uzun adamı aldın hava toplarındaki zaafını düşürdün, Cuesta da arkaya atılan hızlı topları süpürür Alkmar maçında yediğin ilk golü yemezsin bir daha ya da Elfsborg golleriniBelçika Ligi'nde yedek bekleyen adama 8 vereceğime şunlardan birine parayı basarım daha iyi. Rezaletten başka bir şey beklemiyorduk ama bu kadarı fazla.
Ben 11M olarak gördüm farklı bir sitedeNelsson 14m piyasa değeri
Cuesta 5m piyasa değeri
Çöp transfermarkt ne kadar yanılıyor olabilir?

Menerin piyasa degerine bakinca cok.Nelsson 14m piyasa değeri
Cuesta 5m piyasa değeri
Transfermarkt pek ciddiye alınacak bir yer değil ya, işleri güçleri piyasa manipülasyonuNelsson 14m piyasa değeri
Cuesta 5m piyasa değeri