- 18 Mayıs 2011
- 53.360
- 57.304
- 4.613
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
transfer durmus diyor
Hocanın istediğini hiç sanmıyorum. Jelert gibi menajer önerisi ve zoraki kabulleniş sadeceplansiz davrandigimiz cok belli
cuesta kötü olabilir ama hocanin istedigi topcuyu taraftar tepkisi yüzünden alinmamasi da baya sacma gibi
hoca istese alınırdı, menajer önerisi saçma sapan bir transfer olacaktı.plansiz davrandigimiz cok belli
cuesta kötü olabilir ama hocanin istedigi topcuyu taraftar tepkisi yüzünden alinmamasi da baya sacma gibi
Orta saha oyuncuları genelde orta saha mevkisinde oynuyorlar. Stoper olsun diye alinmadi herhalde, Sara ve Torreira’ya alternatif olsun diye alındı, ayrıca Mertens oynamadaginda Sara o bolgeyede geçebilir.Nerede oynayacak sevgili lemina o zaman bir açıklar mısın?
plansiz davrandigimiz cok belli
Herife 2,5 maaş teklif etmişler. Kafadan o iş yalan olduAhmetcan Kaplanı alak bari
Cunku orta sahayi cok kolay elini kolunu sallayarak geciyor rakipler ayrica Mertens 3 gunde bir 90 dakikayi kaldiramiyor. Zaten hoca bu inadindan vazgecmezse ve oyunculari daha dogru kullanmazsa bu transferde manasiz olacak. Isin ozeti bu.
Ayrica hic stoper oynamamis Lemina'yi cok macta sanki stoper oynamis gibi bellemeye gerek yok. Aynisi haftalardir Jakobs icin de yazildi cizildi herif ben stoper oynamayi bilmiyorum dedi sonunda. Buradan yazmasi kolay.
Yönetim içinden de istemeyenler varmış. Hoca istiyorsa alınacak diye bir şey yok 2 aya bir sistem değiştiriyor zaten ne istediğini kendi de bilmiyor. Tüm rakipler uzun vurmaya başladı defansta sıkıntı yaşıyoruz sürekli. Uzun boylu stoper isimleri çıktı teşhis doğru ama işin sonunda 1.79luk adamı 8 m Euro gibi rakamlara alamazsınplansiz davrandigimiz cok belli
Lemina sağ stoper oynarsa artık istifa bir şekilde elzemdirHiç transfer yapmasak daha karlı olacağımız dönemlere geldik. Lemina stoper alternatifi olur deyip önümüze bakmamız lazım, avrupa yalan zaten. Lig için öne bir adam alınabiliyorsa alınsın. 3 gitti 3 geldi yapacak bir şey yok gidipte 15-20 milyon yükümlülüğe girebileceğimiz tipte bir oyuncuyu şu an almak çok zor.