Transfer Nöbeti #7 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cunku orta sahayi cok kolay elini kolunu sallayarak geciyor rakipler ayrica Mertens 3 gunde bir 90 dakikayi kaldiramiyor. Zaten hoca bu inadindan vazgecmezse ve oyunculari daha dogru kullanmazsa bu transferde manasiz olacak. Isin ozeti bu.

Ayrica hic stoper oynamamis Lemina'yi cok macta sanki stoper oynamis gibi bellemeye gerek yok. Aynisi haftalardir Jakobs icin de yazildi cizildi herif ben stoper oynamayi bilmiyorum dedi sonunda. Buradan yazmasi kolay.
Sen transferden mi memnun değilsin yoksa Okan hocanın sisteminden mi? Eğer sistemden memnun değilsen istediğin transferi yaptır memnun olmazsın

10 uzerinden 9'luk transfer donemi diyecektim, gidenleriyle gelenleriyle. Yine en kritik adami son gune biraktilar. Ben olsam ne yapar eder Emin'i alir ya da kiralarim.

Cuesta'yı hatipoğlu alıyorsa kavukçu darbe yapıp müdahale etsin

Gardi agabeye verin yetkiyi stoperi de o getirsin

Opoku ve yasin'i alalım, bunlar transferde hep karavana, en azından ne vereceği belli isimler.

En çok merak ettiğim şey de sürekli bizim bütçe sorunumuz yok diyip, önümüze gelene çift haneli teklif verdiğimiz o paraya ne oldu?
Ofansif oyuncuya yatıramadık, defansa kaydı o bütçe muhabbeti dönüyordu en son.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

avrupa transfer piyasasında en kolay bulunacak oyuncu stoperdir herhalde. 6-10 milyon arasına 50 tane adam bulursun hala daha gidip son günlere bırakıp şaibeli adam almanın alemi yok umarım kimse alınmaz, lanet olsun ya!

Danimarka milli stoperini 500 bin Euroya verip neden boyle bir transfer yapiyoruz. Adam belkide bekledigimizden cok katki verir bilemem ama kagit ustunde akil mantiga sigmiyor

stoper beklentisini hava toplarında iyi olmasına kim indirgedi?

hava topu hakimiyeti en iyi olan stoper nelssondu zaten

bizim hava topu ile problemimiz torreiranın boyu
Nelsson oynamıyor ki zaten oynasa karşılama sorunu olmazdı. Hava topundan ziyade karşılama sorunu diyebiliriz. Başakşehir’li Kenny 10 hava topundan 9’unu aldı Davinson’dan, Brobbey vücudu koydu geçti, bir ton örnek var. Davinson sağ stoper oynamalı, oynadığı her maçta çok iyiydi orada, takımı da ileri itiyor.

Opoku bence iyi stoper ne zaman başak maçı izlesem belli ediyor kendini ben burdayım diye. Sadece bazen mala bağlıyor 😃

Sen transferden mi memnun değilsin yoksa Okan hocanın sisteminden mi? Eğer sistemden memnun değilsen istediğin transferi yaptır memnun olmazsın
Oncelik yapilan transferler hem yetersiz hem de sayisal olarak yanlis planlama var. Kadro muhendisligi sezon baslamadan yapilir , devre arasinda 1 veya 2 tane sakat/yetersiz gorulen oyuncu yerine yeni transfer yaparsin bizim gibi 5-6 bolgeye transfer bakmazsin.

Takimda suan ne kaliteli bek oyuncusu var ne de uclu sistemde stoper oynayacak defans oyuncusu. Mertens'in alternatifi bile yok. Keza Torreira icinde gecerli aynisi iste simdi anca oldu Lemina'yi alarak. Ofansif kanat icinde Baris ve Yunus haric yetersiz.

6 maç ve yeterli geriden böyle bir topçu ya ihtiyacı var hocanın ve seviyor Berkan stopere alıyor geriye düşünce
Wow 6 mac, tamam :)

Bu Opoku slovenya maçında oynamış mıydı? Adamlar delik deşik etmişlerdi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt