Transfer Nöbeti #7 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Opokuya 8m ister gotsel biliyor zorda kaldigimizi

10-13 civarı paraya falan anca saba alınır empolideki.Hoca değil taraftar karar verir daha doğru zaten hocanın aldığı adamları görüyoruz.Nelsson yolluyorsan parayı verip net adam alacaksın bu kadar basit bu.Taraftar tabii genkin 179luk çöpünü 8e kabul etmeyecek.2 hafta sonra kaanla devam edilmesini görmek istemiyorum ben.Taraftar hocadan daha çok anlıyor oyuncudan

Hiç kanat oyuncusu ismi geçmiyor sadece bay ve yunusa güvenmek felaketimiz olur. Jelert ve salai skor ve asist katkısı yapacak adam değiller şu anda.osimhen yine yalnızları oynayacak .

oyuncuyu alır iken bakılması gereken ilk şey biz bugün bu adamı X paraya aldık yarın X paraya başkası bizden alır mı? yani tek talibi olarak gittiğimiz adamlara bu fiyatları kimler belirliyor? biz almasak Jakobs'u kim alırdı ya da o parayı verir miydi veyahut bugün satsak 2-3 milyon veren dahi çıkar mı?
talibi olmayan adamın fiyatını alan belirler, 2x2=4

Cuesta'ya 5 bile versek yarın 5'e satamayız ki yani 5 yıl Genk'te oynayan adamda iş olsa 10 kere transfer yapardı, düz mantık.

Bu ifb'de okadar çok topçu alınıyor herkes yedeğe gidiyor kimse küsmüyor ama. Bu küstüm show bir tek bizde var

Güney amerikada ligler bitmedi mi. Gidin ordan bulun iyi bir stoper işte. Scout ekibi ne işe yarıyor

Götsel bize degil Obokuyu günahini bile vermez o sikeci yancisi Galatasaray düsmani herif.

Nelssonu göndermeyip leminadan sonra sag beke sadece jackson, peters veya juanlu ile kapatsak kimsenin sesi cikmazdi. Hatta bi nevi mutlu olunurdu. Bu yönetim stoper bulmadan yok pahasina kendi stoperini nasil gönderir üstelik para verip daha düsük profilli biriyle doldurmaya calisir. Nasil her seferinde kendi bacagina sIkar inanilir gibi degil.

transfer gs ismi yapıyor falan diye boş boş konuşup bir bok beceremediğini birnevi kabul eden isotçu ibo bizi sal artık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt