Transfer Nöbeti #7 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Paramızla rezil olduk resmen kalitemizi düşürüyorlar aldığın adam ne gelişecek ne de direkt katkı verecek, standart bir adam sen buna muhtemelen 14-15 milyon bağladın, istifa ettirilmek zorundalar ister hoca ister başkan ister yönetim kimin parmağı varsa.

Bu transfer de emeği olan kim varsa Allah sizi bildiği gibi yapsın

başka Riva başka Florya yok, bu sonradan satılması mümkün olmayan çöplere verilen paralar ile geleceğimiz çar çur ediliyor buna dur denmeli ve mevcut yönetim/teknik kadronun transfer ehliyeti ellerinden alınıp durdurulmalı.

Galatasaray'ın parasını çöpe atıp sağ kanat beklere dilencilik seviyesinde paralar teklif eden yöneticiler umarım bir an önce istifa eder.

Sanchez 9.5, Nelsson 7, Abdülkerim 2.8 m euro bonservis verdiğin yerde tarihin en yüksek stoper bonservislerinden birini verecek kadar akıl tutulması yaşayanlar umarım bir an önce istifa eder.

Her türlü becereksizliğe sahip kendi içlerinde kavga edip benim transferim senin transferin diyip aynı oyuncuya 2 farklı temsilci yollayıp iptal olmasını sağlayanlar umarım bir önce istifa eder.

B.B'den çıkacağız diyip 1 senedir halen çıkmayan, Kemerburgaz'a çoktan geçmemiz gerekirken geçmeyen, sahada Galatasaray haklarını savunmayanlar fırsat transferi diyip taraftarın aklıyla dalga geçenler sözde Galatasaraylı ama tam bir düşman olarak umarım bir önce istifa eder.
Sallai
curcuna
jakobs
jelert
şunlara verilen parayla bankalar birliği borcu ödenirdi zaten :asd:

Barış sallai yunus jacops jelert hatta kaan sağ sol kanat bek rolünde oynar. Sağ beke de 8m vereceğine sağlam bi stoper alsaydık keşke. Tüm rakipler bizim stoperlere uzun oynayıp pozisyon buluyor oraya uzun birini atmak lazımdı.

Oyuncu kötülemek mevzuysa romulo sanchez eşleşmesini de bi koyun geçen maçtaki,gulelim.gecen sene adanademir deplasmaninda balotellinin abdulkerime yaptıklarını da koyun da gülelim.cunku balotelli en çok abdulkerime biseyler yapti lige geldiginden beri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt