Transfer Nöbeti #7 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Carlos Cuesta ile 3.5 yıllık sözleşme imzalanacak. Yarım sezon için 600-650 bin Euro seviyelerinde kazanacak. (Sami Yen Haber)

Önlerine gelene 10 m euro bonservis verip boktan adamlar alıp duruyorlar

Günün sonunda elde yüksek maaşlı ortalama topçulardan oluşan bir takım kalacak

Ederinden azına tek transfer Lemina, eminim o da sevdiğinden
Adminim onuda zorla taraftar baskısıyla aldılar hatta Al Shabab'a gitmek üzereydi iptal olmasa çok daha büyük skandal ile karşı karşıya kalırmışız bunların yapacağı orta saha transferide kim bilir kimler olurdu...

Jelert jakops cueste'ye verilen 30 milyon euro soygundur. Kulübü soyuyorlar.

sami yen frankowski için ne yazmış yav dışardaydım bakamadım

iki menajerle ayrı muhabbetler kurup işi kitlemiş miyiz ?

2.5 maaş çokmuş

ama 6 M o kadarda fatal gelmedi bana yav bonservis olarak. da artık geçmiş ola yusufu 10 saatte bir yere verip onu alamazlar.

Gercekten neye göre alindigini ögrenmek istiyorum sadece?

-Menejer önerisi mi
-Scouting mi
- Davinsonun önerisi mi
Menajer öneriyor. Bizimkiler listedeki kimseyi alamıyor sonra bunu Sanchez'e soruyor o da iyi diyor ve alıyorlar. İş bilmezlik üstüne iş bilmezlik. Transfer döneminden hemen sonra Sportif AŞ transferden görevli olanların görevi alınıp profesyonel bir ekip getirilmeli. Yoksa seneye yine aynı rezillikler yaşanacak Hatip istifa etse yerine başkası gelse de yaşanacak.

Önlerine gelene 10 m euro bonservis verip boktan adamlar alıp duruyorlar

Günün sonunda elde yüksek maaşlı ortalama topçulardan oluşan bir takım kalacak

Ederinden azına tek transfer Lemina, eminim o da sevdiğinden
Hakkıyla yönetime gelen biri olursa ET gibi bu çöpleri dışarı çıkartmak zorunda kalacak tabi bu arada bir sürü fosilin yıpratması ile uğraşacak. Bu Dursun ve avanesi sonsuzluğa uğurlanmalı kulüpten.

Inlesin tüm ülke zaferinle Şanlı GALATASARAY

Cuesta transferine Okan hocanın onayı yok ise çıkıp bunu söyleyemez belki ama ima etmeli biz anlarız, zira 8 milyon bir stopere bonservis veriyorsak biz bu oyuncunun sıfıra yakın soru işareti olması lazım. Jakobs sonrası bana göre 2. şaibeli transfer yapıldı, yönetim Mayıs-Haziran gibi seçim kararı alır eğer şampiyon olamazsak.
Daha gecen demedimi kaliteli isimler bakiyoruz diye. Bence abv tamam alin bari dedi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt