Transfer Nöbeti #7 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bütün suçu Cenk Ergün'e yıktılar. Pahalı transferler yapsada en azından aldıkları oyuncular kaliteli idi. Ahlatçı hem pahalı hem kalitesi düşük alıyor.

1738843743047.webp

Burhan Can Terzi hangi menajere yakın ise o çakmıştır bu Cuesca'yı benim bildiğim Cenk Melih ile kankalar ama onun ile de biz iş yapmıyoruz diye biliyorum, o menajer ve bağlantısı olduğu yönetici bulunmalı.

Burhan Can Terzi hangi menajere yakın ise o çakmıştır bu Cuesca'yı benim bildiğim Cenk Melih ile kankalar ama onun ile de biz iş yapmıyoruz diye biliyorum, o menajer ve bağlantısı olduğu yönetici bulunmalı.
Hatip işte gardinin kuyusunu kazıyip bunlarla iş yapmaya çalışıyor.

boyundan ziyade kazanılan hava topu istatistiklerine bakalım demek isterdim ama o da iç açıcı değil
Yav sıkıntı boyu değil ki adamın bütün özellikleri vasat boyundan dolayı bütün özellikleri üst düzey olan cannavaro vurgusu yapılıyor. ağlanacak halimize gülüyoruz.

Sen Cuesta'yı ülkeye getirmişsin imzalamışsın sonra çıtırdatıyorsun hadi onu da UA karşılasaydı ya? korkan insan davranışı bu neyden korkuyorsunuz, 8 milyon verdiğiniz adamdaki tereddüt nedir? Bu transfer tarihimize kara leke olarak geçmiştir. 8 milyon verdiğin adamda tam mutabık kalınması gerekir, çocuğa oyuncak almıyorsunuz sonra o parayı kim ödeyecek?

Frankowski only wants Gala

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt