Transfer Nöbeti #7 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1 ay sonra 26 yasinda olacagi icin forma numarasi olarak 26 istemis.

Kaynak Burhan
1738845521712.webp

Hoca apoyu asla kesmez başka stoper de alınmaz. sanchez cuesta apo metehan kaan lemina

Muslera
Cuesta - Sanchez - Abdülkerim
Frankowski - Lemina - Torreira - Sara - Barış
Osimhen - Morata

Günay
Kaan - Jakobs - Eren
Jelert - Demirbay - Berkan - Yunus - Sallai
Ahmed - Mertens​

aslında eren hamlesi frenkowskiden daha mantıklı olabilir yani hakkaten sağda barış salai fln var. solda kimse yok. 😗🎶

Transferin başında

Nelsson giderse 1 adet sağlam stoper
1 adet sağ kanat bek
1 adet sol bek
1 adet orta saha
1 adet Mertens'i yedekleyecek bir 10 numara pozisyonu lazımdı.

Sadece Lemina ile orta sahayı çözebildik diye düşünüyorum.

Oyuncu tutarsa yazın da Bologna'dan sol ayaklı Lucumi'yi alıp Kolombiya çetesini kurarız savunmada.

Cuesta - Sanchez - Lucumi

Eren gelmesin lan ne ereni franki almaz bunlar eren gelirse

Gsyiadlı üyeler Erden Timurun transferlerinden rahatsızdı şehzadeleri Okan Burukun istediği adamları almıyor diye çemkiriyorlardı!

Komisyoncu diye wapp gruplarında adamın arkasından iftira attılar, başda Metin Öztürk olmak üzere Dursun Özbeği doldurdular!!

Hepsi şuan küfür yerken, ismi komisyoncu diye çıkarken Erden Timurun kiymeti daha çok anlaşılıyor oldu bunları gördükce!!!

Karma kardeşim karma insanlara iftira atmanın bir bedeli olur herzaman herkes bunun bedelini öder!!!!

Kavukcuyuda yemeye çalıştılar saftirik Erinç gibi aparatlar üzerinden ama bu sefer kendileri o kuyuya düşecek!!!!!

Burhan Can Terzi hangi menajere yakın ise o çakmıştır bu Cuesca'yı benim bildiğim Cenk Melih ile kankalar ama onun ile de biz iş yapmıyoruz diye biliyorum, o menajer ve bağlantısı olduğu yönetici bulunmalı.

Detaylar artarak gelecektir. Bu transferi yapan her kimse istifa etmelidir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt